Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Željko Joksimović prodaje stan zbog dugova
26.09.2008.
Izvor: Sve vesti

Željko Joksimović prodaje stan zbog dugova
Zbrka.com

Ako je verovati bliskim mu ljudima, Željko Joksimović prodaje stan u stambeno-poslovnom objektu "Oaza" kako bi izmirio dugovanja na ime podignutog kredita koja su se poslednjih godina prilično nagomilala.

Kada je svojevremeno u strogom centru Beograda otvorio muzički studio i radio-stanicu "Lane", pevač je prostor od oko 300 kvadratnih metara od države zakupio na 99 godina, uz obavezu da mesečno plaća nešto više od 500 evra. Prvih meseci je Željko redovno izmirivao rentu, ali je vremenom, ko zna iz kojih razloga, sasvim zanemario, pa za pune dve godine nije uplatio nijednu ratu! Tu je i zapelo. Ukoliko ukupan dug sa kamatom ne reguliše do isteka tekuće godine, država će raskinuti ugovor sa njim, oduzeti mu prostor, a logično je da mu novac koji je do sada uplatio neće biti vraćen.

Ipak, nije to jedina muka koja tišti našeg Laneta... Pre nekoliko godina lopovi su mu obili studio i iz njega gotovo sve odneli. Skupocena muzička oprema je preko noći nestala, i nikada više nije pronađena. Kako nije želeo da odustane, niti da ga to što je opljačkan obeshrabri u nameri da ima najbolji studio, Željko je od banke uzeo zajam veći od pola miliona evra. Neki tvrde čak 700.000. Tako se pop zvezdi na vrat nakačila još jedna finansijska obaveza. Međutim, ni tu nije kraj...

Poželeo je Joksimović nov automobil! Stari džip je prodao za desetak hiljada evra koje je automatski prosledio kao učešće za kupovinu trenutno najtraženijeg "mercedesa" čija cena, u zavisnosti od prateće opreme, ide i do 80.000 evra. Na lizing, naravno, uvalivši se u novu mesečnu obavezu.

Čak i da zanemarimo sve glasnija gradska nagađanja da je od zelenaša pozajmio određenu sumu novca, ukoliko se sve gorenavedeno uzme u obzir, prodaja stana je jedino rešenje za izlazak iz finansijske bule. E sad, uspe li da ga proda po ceni koliko realno vredi, Željko će još i profitirati. Naime, Joksimovića je stan koji je kada ga je kupovao bio u sivoj fazi izgradnje koštao 120.000 evra, a sada je njegova vrednost pet puta veća. Za te pare novi vlasnik će dobiti pre svega luksuzan životni prostor, a onda i čuvara, bazen i teretanu samo za stanare zgrade, gde je do pre mesec dana pevač bio redovan.

Pola miliončeta će nesumnjivo rešiti sve Lanetove probleme. Doduše zajednički život sa novom devojkom moraće da otpočne u znatno manjem stanu. Ali, neka se ne nervira, jer – kad čeljad nisu besna, kuća nije tesna.

KOLEGE NEĆE LANETOVU GAJBU!

Prema pisanju jednog dnevnog lista, Željko je stan ponudio i nekim kolegama sa estrade, ali oni nisu bili preterano zagrejani. Jedini kome se ponuda učinila zanimljivom bio je Aca Lukas, ali izgleda da je i on u međuvremenu odustao budući da je nedavno objavljeno da je popularni folker kupio stan u najelitnijem beogradskom naselju – Dedinju, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj odnedavno živi Jovana Janković.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Dači Ikodinoviću preti zatvor
Dači Ikodinoviću preti zatvor
Play - VB 2009 - Djordje umesto u skupštinu ušao u šou VB
VB 2009 - Djordje umesto u skupštinu ušao u šou VB
Play - Prekršena pravila Beovizije
Prekršena pravila Beovizije
Play - Dara prozvala Karleušu
Dara prozvala Karleušu
Play - Jovana Janković - Trudna ili ne ?
Jovana Janković - Trudna ili ne ?
Play - Novogodišnji TV vodič
Novogodišnji TV vodič
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt