Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Vendi - Ekrem me zove i govori da me voli
20.01.2011.
Izvor: Alo!

Vendi - Ekrem me zove i govori da me voli
Zbrka.com

Iako je po izlasku sa farme poricao da je zaljubljen Vesnu Vukelić Vendi i govorio da se kaje zbog svega što je s njom radio pred kamerama, Ekrem Jevrić se dokopao njenog broja telefona i od tada je gotovo svakodnevno zivka!

Kako „Alo!“ saznaje, Ekrem je uspeo da reši sve probleme koje je imao sa ženom Igbalom, međutim, sve vreme ga je vukla želja da obnovi romansu sa svojim „Vendijem“:

- Ekrem je danima pokušavao da sazna broj od Vesne jer nije smeo da traži od menadžera i ljudi koji bi mogli da ga odaju kod sestre, žene ili nekoga ko bi mogao da ga ocinkari njima. Kada je preko poznanika uspeo da nađe kontakt, Jevrić je odmah okrenuo broj Vukelićeve i izvinio se za sve što je pričao o njoj i jadao se kako je to morao da uradi ne bi li mu žena oprostila - rekao je za „Alo!“ izvor blizak pevaču i dodao da se i Vukelićeva obradovala kada ga je čula.

- Vendi mu je samo ponavljala kako je ispao jadan kada je dozvolio da mu drugi diktiraju šta će da priča i radi i prvih pet minuta razgovora ga je samo kritikovala. Naravno, Ekrem je nemo slušao i potvrdio da je za svaku reč u pravu i da se to više neće ponoviti, ali da mora da ga razume da ne sme ništa da priča zbog Igbale. Posle tog prvog razgovora, čuli su se sve češće, ali krišom, naravno, da mu žena i porodica ne bi saznali - zaključuje naš izvor.

Vesna Vukelić je potvrdila naša saznanja kada smo je pozvali za komentar.

- Tačno je da me zove i izvinjava se zbog svega što je pričao po izlasku sa farme. Govorio je da su novinari za sve krivi, da me i dalje voli i da će me uvek voleti. Sve što je u emisiji govorio bilo je da bi smirio Igbalu i zataškao stvari. Bilo mi je drago što je kada se javio bio onaj stari Ekrem i pričao je sa mnom baš kao i u „Farmi“.

Predložio mi je da se vidimo kada se vrati iz Amerike i da se dogovorimo da održimo koncert u „Areni“. Videću se s njim, naravno, ali sam mu naglasila da nije trebalo da dozvoli da drugi utiču na njega i govore mu šta treba da radi. Rekla sam mu i da nije trebalo da krije da se zaljubio u mene kada sam ušla na imanje, ali dobro, nema veze, opraštam mu sve - rekla je Vukelićeva u razgovoru za „Alo!“.

Sve je krenulo od lizanja stopala!

Koliko je velika bila ljubav Ekrema Jevrića prema Vesni Vukelić govorile su stvari koje je pevač ispoljavao tokom njegovog boravka na imanju u Lisoviću, a vrhunac je bilo čuveno lizanje stopala. Jevrić je u nekoliko navrata na farmi pomenuo kako su mu stopala najveći fetiš, a Vesna je uživala i ponavljala:

„Ajde, još ljubi, masiraj, ajde, sad opet ljubi“. Kada su napustili rijaliti, Ekrem se branio kako se toga ne seća i kako ga je pevačica napijala, dok ona nije želela da komentariše takve scene. E, sada kada su stupili u kontakt, mogu da ponove te scene, ali ovog puta bez prisustva kamera.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Šta su radili pre nego što su postali poznati
Šta su radili pre nego što su postali poznati
Play - Kosovo.com na aukciji
Kosovo.com na aukciji
Play - Peđa D Boj - Tika je sisa
Peđa D Boj - Tika je sisa
Play - Sekin ples sa vukovima
Sekin ples sa vukovima
Play - Jelena Karleuša i Seka Aleksić - Stara i Nova godina
Jelena Karleuša i Seka Aleksić - Stara i Nova godina
Play - Veliki Brat od marta na Pinku
Veliki Brat od marta na Pinku
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt