Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Survajver na sudu
20.02.2009.
Izvor: Press Online

Survajver na sudu
Zbrka.com

Producenti rijaliti-šoua tužiće Radoslava Vidojevića, koji je pobednika Nemanju Pavlova optužio za nameštaljku i kupovinu glasova

Prvi srpski rijaliti-šou „Survajver" završen je skandalom, koji će svoj epilog imati na sudu. Posle tvrdnji dvoje finalista, Radoslava Vidojevića i Edite Janečke, da je pobednik Nemanja Pavlov kupovao glasove koji su mu doneli 100.000 evra i džip „nisan patrol", produkcija „Vižn" odlučila je da podnese tužbu protiv nezadovoljnog konobara s Pala i go-go igračice iz Zrenjanina.

- Naši advokati će pravnim putem rešiti ovu stvar, jer je Rale prekršio ugovor - kaže za Press Dragan Đurković, izvršni producent „Survajvera", i ističe da nikakvog muvanja s glasovima nije bilo: - Kovertu sa glasovima Velikog veća niko osim mene nije mogao da vidi do sinoć. Rale nema nikakve dokaze o eventualnim nameštaljkama, a mi kao produkcija ne možemo da reagujemo na rekla-kazala. Mi smo „Survajer" radili po zadatom formatu bez imalo odstupanja, a dogovora među takmičarima možda jeste, a možda i nije bilo, ali nigde u svetu se ne ispituju tračevi - kaže Đurković.

Kupljena četiri glasa?!

Ugostitelj sa Pala Radoslav Vidojević Rale, koji je u direktnom prenosu finala „Survajvera" optužio pobednika Nemanju Pavlova za nameštaljku, rekao je za Press da se ne plaši mogućih sankcija i tužbe „Vižn" tima.

- Posle ovakvog sramnog proglašenja pobednika baš me briga za ugovor koji sam potpisao došavši u „Survajver". Sutra neka me strpaju i u Centralni zatvor, ali ja se neću kajati što sam rekao istinu, koju svi znaju ali je iz različitih razloga prikrivaju - naveo je Rale, i ponovio optužbu da je pobednik „kupio" četiri glasa velikog veća:

- Pre pet meseci svi smo znali ko je pobednik. Nemanja je slavio pobedu dva dana po dolasku u Srbiju. Sa svojim drugarima koji su mu dali glas na poslednjem plemenskom savetu slavio je u Panami uz alkohol i muziku, a mi ostali smo k'o siročići bili na drugoj strani. Nemanja je kupio četiri glasa. Izabrao je da pobedi na ružan način i neka mu to služi na čast. Da sam to znao tokom šoua rekao bih, jer prvo pravilo u ugovoru koji smo potpisali je da se ne sme nuditi novac drugim takmičarima. Ovo je slika Srbije, koja ne da da ja kao Bosanac budem pobednik.

Drugi poraženi finalista Edita Janečka je za Press ponovo stala na Raletovu stranu:

- Sve što je rekao Rale je prava i jedina istina. Osećam se odlično, jer je konačno završen sramni šou. U toku finala nisam bila uzbuđena i jedva sam čekala da odem kući, jer smo svi znali da je Nemanja pobednik i da je kupio glasove. O imenima onih koji su kupljeni ne mogu još da govorim jer se plašim posledica - rekla je Edita juče za Press.

Rosić podržao pobednika

Konobar iz Valjeva Nemanja Pavlov odbacio je optužbe da je kupio glasove.

- Jesam lobirao za glasove, ali nikome nisam nudio, niti obećavao novac, kao što to oni sada tvrde. Rale i Edita se bune jer su izgubili i nemaju dokaze za te tvrdnje - kaže pobednik „Survajvera".

Pavlovljevu tvrdnju potvrdio je i njegov imenjak Nemanja Rosić.

- Tačno je da je Pavlov lobirao, što je deo igre. Nije mi nudio novac i mislim da Rale priča gluposti - kaže Rosić, osvajač utešne nagrade publike u iznosu od 10.000 evra.

Vanja Mandić: Muvanje bilo moguće!

Vanja Mandić, član Velikog veća „Survajvera", kaže za Press da je bilo moguće dogovarati se oko glasanja. - Da se ne lažemo, naravno da je bilo moguće dogovarati se oko glasanja, a da to producenti ne primete. Pa, nas su tamo aktivno snimali sat, dva dnevno, a ostalo vreme radili smo šta smo hteli - kaže Vanja.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Moj brat Gabrijel živi u Bariju
Moj brat Gabrijel živi u Bariju
Play - Menjam ženu - U kompletu
Menjam ženu - U kompletu
Play - Marko Đurovski će zavesti Sandru
Marko Đurovski će zavesti Sandru
Play - Ceca za Press - I danas patim za Željkom
Ceca za Press - I danas patim za Željkom
Play - Goca Tržan - Aljkava
Goca Tržan - Aljkava
Play - Brena u Bugarskoj
Brena u Bugarskoj
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt