Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Stefan Živojinović - Punoletstvo uz 300 zvanica
24.05.2010.
Izvor: Press Online

Stefan Živojinović - Punoletstvo uz 300 zvanica
Zbrka.com

Lepa Brena i Boba Živojonović u petak veče priredili u hotelu „Kontinental" gala rođendansko slavlje sinu Stefanu! Žurki prisustvovali Kole, Dinkić, Mitrović, Divac, Dragan Bjelogrlić...

Folk diva Lepa Brena i njen suprug, predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Boba Živojinović, priredili su u petak uveče u beogradskom hotelu „Kontinental" glamuroznu žurku povodom 18. rođendana svog starijeg sina Stefana!

Na slavlju koje je otpočelo u 21 sat prisustvovalo je oko 300 zvanica, među kojima su se, pored slavljenikovih školskih drugara, našli i Brenini i Bobini prijatelji iz svih sfera društvenog života - estrade, politike, ekonomije, biznisa i sporta.

Na zabavi nije manjkalo dobrog raspoloženja, pesme i igre, a gostima su pred šampanjac i tortu podeljene majice sa natpisom „Finally legal" - konačno punoletan!

- Želeli smo da Stefanu priredimo nezaboravno slavlje kog će se rado sećati. Mogu da kažem da je sve bilo veoma dirljivo, jer smo Boba i ja pre svega zadovoljni njegovim uspesima, disciplinom i odgovornošću.

I smatram da je dobro vaspitano dete zapravo najveći uspeh svakog roditelja, koji se ne meri ni sa čim. Nisam ni osetila kako je proletelo ovih 18 godina i čini mi se da je kao juče bilo kada sam otpevala pesmu „Ja nemam drugi dom", koju sam posvetila Stefanu - rekla je Brena za Press.

Živojinovići su se pred početak slavlja obratili zvanicama istakavši koliko im je porodična sloga važna. Zabavu je otvorila pesmom grupa „Bjuti kvins", a potom se mikrofona latila i Brena.

Da je čitavom događaju poklonjena velika pažnja svedoči i činjenica da su se sve vreme slavlja na velikom video-bimu vrtele Stefanove fotografije iz različitih perioda njegovog odrastanja. Kada je atmosfera dostigla vrhunac, slavljenik je tortu isekao sa braćom Filipom i Viktorom, a onda je usledio i šampanjac. Interesantno je da su se baš u ovom hotelu pre 19 godina venčali Brena i Boba!

Među poznatim zvanicama našli su se Miodrag Kostić Kole, Željko Mitrović, Goran Karić i Ivana Mišković, Vlade i Snežana Divac, Predrag Danilović, Dragan Bjelogrlić, Mlađan Dinkić, Nada Topčagić, Saša Matić, Željko Joksimović i Jovana Janković, Bane Mojićević, bivša farmerka Biljana Sečivanović, Ana Bekuta, Sanja Đorđević i drugi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Zapaljen Sekin butik
Zapaljen Sekin butik
Play - Seka tuži Vilu Grande
Seka tuži Vilu Grande
Play - Cvele u provodu bez Cece
Cvele u provodu bez Cece
Play - Koroman u karantinu, Sladja u provodu
Koroman u karantinu, Sladja u provodu
Play - Grandiozni doček 2010.
Grandiozni doček 2010.
Play - Kal i Marčelo
Kal i Marčelo
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt