Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Sindi - Ne verujem da će mi Sandra doći na svadbu
14.08.2009.
Izvor: Alo


Warning: getimagesize(/home/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/images/sindi-ne-verujem-da-ce-mi-sandra-doci-na-svadbu.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/artikal.php on line 155
Sindi - Ne verujem da će mi Sandra doći na svadbu
Zbrka.com

Ivana Stamenković Sindi (30), po mišljenju mnogih najatraktivnija članica ženske grupe „Models“, venčaće se 5. septembra sa Nikolom Pavlovićem (27) iz Beograda. Iako mladi par živi već dve godine zajedno, svadba će biti prava srpska tradicionalna, sa svim običajima od odlaženja po mladu do narodnjaka, trubača, kićenih svatova.

Kuma će joj biti dugogodišnja drugarica, nepoznata javnosti, baš kao i mladoženjin kum. Venčanicu će buduća mlada sama kreirati, jer, otkako se pre četiri godine povukla sa estradne scene, bavi se dizajniranjem odeće.

- Dok sam bila u grupi „Models“, kreirala sam garderobu za naše nastupe, pa je ovo samo logičan nastavak te priče. Oduvek sam želela da se udam u modelu koji sam sama zamislila. Moja venčanica će biti unikatna večernja haljina, neće biti klasična, ali ni preterano smela. Muzici sam još pre četiri godine definitivno rekla zbogom, tako da ću se ubuduće ozbiljnije posvetiti modnom dizajnu.

Planiram da priredim samostalnu reviju čim završimo sa obavezama oko svadbe. Tražim pogodnu lokaciju za modni atelje, krojačnicu i izložbeni prostor gde bi kupci mogli na miru da razgledaju moje modele. U svakom slučaju, biće to nosivi, komercijalni komadi garderobe, nikako alternativni - priča Ivana za „Alo!“. Iako nije želela previše toga da otkriva o samom venčanju, ipak smo nekoliko detalja ispeli da izvučemo iz Sindi:

- Ne sećam se kako smo se moj budući suprug i ja upoznali, ali mislim da je to bilo nešto neobavezno, preko zajedničkih prijatelja. Nisam žurila niti mi je bilo stalo da se po svaku cenu udam. Sad je došao momenat, jer je to logičan sled moje dugogodišnje veze. Planiram da uzmem njegovo prezime, a još se nismo odlučili gde ćemo na medeni mesec. Stalno putujemo, tako da nemamo nekih specijalnih želja.

Možda posetim svoju drugaricu koju dugo nisam videla, a živi u Australiji. Na svadbu ću pozvati sigurno svoje bivše koleginice i verujem da će doći Nađa i Mimi, ukoliko budu mogle. Naravno, biće tu i moja sestra Nevena, čiji je sinčić napunio godinu i osam meseci.

Na pitanje kako gleda na zlurade komentare da se od svih „modelsica“ ona najlošije udala, buduća gospođa Pavlović kaže:

- Ivana živi u Americi, Sandra u Rusiji, retko se čujemo, jer nas je život odveo na potpuno različite strane. Sa Sandrom sam se kratko videla pre dve godine, ali ne verujem da će moći da dođe na moje venčanje. Ipak je ona u totalno drugačijem filmu.

Nisam razmišljala o tome da li je ona najbolje prošla kada je udaja u pitanju. Ako nema ljubavi, novac je najmanje važan. Komentar da sam od svih „modelsica“ najgore prošla što se tiče udaje i finansija prvi put čujem. Nimalo se ne opterećujem takvim stvarima.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Play - Vendi tukla Ekrema
Vendi tukla Ekrema
Play - Prosidba izazvala paniku
Prosidba izazvala paniku
Play - Brega i Severina snimaju film
Brega i Severina snimaju film
Play - Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u Survajveru
Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u Survajveru
Play - VB 2009 - kuća velikog razvrata
VB 2009 - kuća velikog razvrata
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt