Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Seve oduševila svekra i svekrvu
12.01.2011.
Izvor: Alo!

Seve oduševila svekra i svekrvu
Zbrka.com

Veza najpoznatije hrvatske pevačice Severine Vučković i biznismena Milana Popovića upravo je postala ozbiljnija jer je nekrunisani „kralj bakra“ svoju devojku upoznao sa roditeljima.

Nakon što su napustili Zagreb pre nekoliko dana, uveliko se spekulisalo da su se Seve i Milan uputili ka Kipru, međutim, par je privatnim avionom sleteo na Aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu kako bi Popović svoju voljenu predstavio roditeljima.

- Budući da su pre nekoliko dana Milan i Severina bili u Zagrebu, otišli su na ručak kod njene mame Ane, gde je ona upoznala novog dečka svoje najmlađe ćerke. Iako su planirali da odmah nakon Zagreba polete za Kipar, Milan je iznenada odlučio da pre ove destinacije njegovim privatnim avionom dođu u Beograd kako bi Severina upoznala njegove roditelje sa kojima su proveli i Božić.

Tako je i bilo, došli su bukvalno na jedan dan, bili su na ručku kod gospodina i gospođe Popović i oni su se oduševili Severinom - tvrdi dobro obavešten izvor blizak paru, koji dodaje da su roditelji trenutno najpopularnijeg biznismena u Srbiji dali blagoslov srećnom paru, koji na jesen planira i svadbu.

- Milanove roditelje je Severina bukvalno oduševila, njena harizma ih je potpuno kupila, a pošto su i novine počele da pišu o tome da će se na jesen venčati, njegov otac je rekao da ne bi imao ništa protiv da se to ostvari - zaključio je izvor „Alo!“.

Pored Severinine mame i Milanovih roditelja, blagoslov njihovoj vezi dala je i Ruskinja, Popovićev astrolog, koja svoje usluge naplaćuje 35.000 evra mesečno. Pa budući da im sada ni „zvezde“ ne stoje na putu, najaktuelniji selebriti par na Balkanu svoju ljubav može da kruniše i brakom na jesen.

Kupio klub iz kog su ga izbacili!

Osim astrologa, biznismen Milan Popović ima i ekscentrične poduhvate, a najzanimljiviji je svakako onaj kada je kupio noćni klub u Saut Biču u Majamiju, u koji ga zbog alkoholisanog stanja nisu pustili da uđe. Nakon samo nekoliko dana Milan je kupio istu diskoteku i svim radnicima podelio otkaze.

- Istina je da je Milan kupio diskoteku u koju ga nisu pustili da uđe, a prvi otkaz je uručio šefu obezbeđenja, a potom i svim ostalim radnicima - tvrdi izvor blizak Popoviću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Danijela Vranić - Trudničko bolovanje
Danijela Vranić - Trudničko bolovanje
Play - Sex tračevi srpske politike
Sex tračevi srpske politike
Play - Sani Armani - Pas od misterioznog udvarača
Sani Armani - Pas od misterioznog udvarača
Play - VB 2009 - Dragica - Do jula ću imati 67 kilograma
VB 2009 - Dragica - Do jula ću imati 67 kilograma
Play - Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u Tunisu
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u Tunisu
Play - Nećemo repovati o Velikom bratu
Nećemo repovati o Velikom bratu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt