Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Sergej Trifunivić - Brena može na MTV samo ako zapeva rok
24.11.2010.
Izvor: Press Online

Sergej Trifunivić - Brena može na MTV samo ako zapeva rok
Zbrka.com

Turbo-folk je postao opasna mašina, moramo da vratimo rokenrol n Bilo me sramota što u Zagrebu nisam znao reči Cecine pesme „Beograd", koju je drugar naručio za mene.

Glumac Sergej Trifunović najavljuje emisiju „Hitorama", koju će na MTV-ju od 26. novembra voditi sa pevačicom hrvatske grupe „Lolobriđida" Idom Prester. Glumac, poznat po prekoj naravi, tvrdi da ne zna nijednu pesmu Cece Ražnatović i u svoj muzički šou poziva Lepu Brenu, ali samo ako zapeva rok!

- U „Hitorami" ćemo ugostiti Lepu Brenu, ali samo ako pokaže da zna da peva nešto mimo svog turbo-folka! Ta vrsta muzike postala je opasna mašina i nije čudo što ti pevači imaju svoje emisije poput „Grand parade", „Zam parade", „Đinđi-minđi"... Ja im ne zameram, svaka im čast! Međutim, to je muzičkom projektu koji ja vodim podsticaj da rokenrol vratimo na muzičku scenu - kaže Sergej.

Rok je supkultura

On tvrdi da su rokeri sami krivi što su izgubili bitku sa narodnjacima.

- Ljudi koji se kod nas bave rok muzikom ispustili su jednu važnu stvar koja se u međuvremenu dogodila - marketing. Rokerima je bilo ispod časti da se „guze", pa su izgubili medijski prostor zbog čega su postali supkultura. Sećam se da smo u u srednjoj školi imali dva učenika koji su slušali narodnjake. Njih dvojica su bili sa sela i tu muziku su slušali tajno, jer tada je to bilo neshvatljivo. Danas je obrunuta situacija, sramota je ne slušati narodnjake - kaže Sergej, i otkriva da je bilo sramota što u centru Zagreba nije znao reči Cecine pesme „Beograd".

- Bio sam kod dobrog prijatelja, koji je imao klub u centru Zagreba. Kada me je ugledao, poručio je za mene Cecinu pesmu „Beograd". Svi su znali reči te pesme, osim mene! Kada sam se osvrnuo oko sebe, pojela me sramota zbog toga!

Šansa za povratak

Trifunović je rekao da od osamdesetih godina i „Hita meseca" na televiziji nije postojao takav medijski podsticaj ljudima koji se bave rokenrolom kao što će biti „Hitorama".

- Postoji gomila neverovatnih klinaca i „dinosaurusa" i fantastično je da imamo ovakvu emisiju u kojoj ćemo ih promovisati. U Srbiji treba na pravi način afirmisati rok bendove, da se ne bi zaboravili. Prava muzika treba da se čuje na našim prostorima! Ne potcenjujem ničiji rad, ali sada na MTV-ju imamo privilegiju da se vidimo od Vardara do Triglava i to treba iskoristiti! - apeluje Trifunović.

Presterova i Trifunović će u „Hitorami" ugostiti trenutno najtraženije bendove, ali i muzičare koji se nisu ranije pojavljivali na MTV-ju, a koji će se publici predstaviti izvođenjem uživo svojih pesama i velikih MTV hitova.

Ida: Sergej i ja čistimo đubre!

Ida je otkrila da sa Sergejom, osim što vodi „Hitoramu", obavlja još jedan posao.

- Pored toga što snimamo emisije, Sergej i ja čistimo đubre ispred zgrade MTV-ja, i to besplatno - našalila se Ida i dodala:

- Nadamo se da će ova stvar funkcionisati, jer smo uložili ogromnu energiju. Imaćemo novinare sa prostora bivše Jugoslavije koji će nam u emisiji prezentovati najzanimljivije događaje koji su se te nedelje desili u njihovoj zemlji.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Leontina - Rodila sam ćerkicu
Leontina - Rodila sam ćerkicu
Play - Rolling stone: Guča među 15 najboljih festivala u Evropi
Rolling stone: Guča među 15 najboljih festivala u Evropi
Play - Slavica Ćukteraš i Ćira - Ko se ubija od sexa ?
Slavica Ćukteraš i Ćira - Ko se ubija od sexa ?
Play - Vendi ulazi u Dvor
Vendi ulazi u Dvor
Play - Djani - Leka ima penis od sedam centimetara
Djani - Leka ima penis od sedam centimetara
Play - Novi VIP seljaci
Novi VIP seljaci
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt