Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Predstavljena kuća snova
20.04.2008.
Izvor: Press Online

Predstavljena kuća snova
Zbrka.com

Dvanaest parova konačno saznalo kako će izgledati famozna kuća u koju će se useliti najbolji graditelji iz ovog rijaliti šoua

Iako je već prošlo nekoliko dana otkad su se latili lopata, ašova, peska, cementa i ostalih alata i materijala, tek sedmog dana otkad su se uselili u barake na gradilištu u Rakovici, učesnici rijaliti šoua „Kuća snova" saznali su kako će zapravo da izgleda kuća koja će jednom od 12 parova za tri meseca postati novi dom.

Njima je sinoć uručena maketa moderne kuće površine od preko 200 kvadrata, a za koju se bore Mirjana Boban i Dušan Glumac, Aida i Nebojša Mikić, Jelena i Veselin Rogić, Ivana Đinović i Srđan Trajković, Dragana i Predrag Janićijević, Milica Stojanović i Velimir Drobnjak, Dragana Mladenov i Aleksandar Bogdanović, Divna i Zoran Mustecić, Dragana Spasojević i Nikola Nikolić, Slavica i Dragan Bekčić, Sanja Cukić Popović i Željko Popović, i Aleksandra Luković i Saša Petrović.

Osim što je građevina moderno arhitektonski osmišljena, biće kompletno opremljena i zadovoljavaće sve ekološke standarde. Materijali od kojih se gradi moraju da imaju sertifikat za ekološku ispravnost, a u dvorištu će biti postavljeni kontejneri za reciklažu. Pobednici će imati priliku da uživaju i u sopstvenom bazenu, ali i u pogledu na brdo Straževica.

Za sada još nisu poznati detalji kako će izgledati enterijer, pa to neka ostane iznenađenje kako za učesnike, tako i za gledaoce ovog popularnog rijaliti šoua.

A da bi im olakšali zidarske muke, produkcijska kuća „Adventidž" i Press odlučili su da takmičare razonode specijalnim izdanjem dnevnih novina Press koje su parovi dobili jutros uz prvu jutarnju kafu. Tradicija će se nastaviti svake nedelje ujutro, a Press specijal će im biti jedino dostupno sredstvo informisanja.

Inače, večeras će prvi put biti emitovana emisija „Milivojeva Kuća snova", u kojoj će voditeljka Jelena Henc i Milivoje prikazati retrospektivu dešavanja prethodne nedelje na gradilištu. Ova specijalna emisija, koja će se emitovati u 20 sati svake nedelje do kraja serijala, biće začinjena Milivojevim duhovitim komentarima na račun ponašanja majstora, a iz perspektive čoveka koji „sve o svemu najbolje zna i on bi sve to sigurno mogao bolje".

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Nikolić - Novi dečko
Ana Nikolić - Novi dečko
Play - Rističević zlostavljan u mladosti
Rističević zlostavljan u mladosti
Play - Prevara uživo na radiju
Prevara uživo na radiju
Play - Brega ponovo šeta klinke
Brega ponovo šeta klinke
Play - Potvrđeno - Majkl Džekson je ubijen
Potvrđeno - Majkl Džekson je ubijen
Play - Kurir poslao Zvezdu Granda u zatvor
Kurir poslao Zvezdu Granda u zatvor
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt