Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Počeo najgledaniji rijaliti-šou u Srbiji - Stigli novi farmeri
13.09.2010.
Izvor: Press Online

Počeo najgledaniji rijaliti-šou u Srbiji - Stigli novi farmeri
Zbrka.com

Na seosko imanje u Lisoviću sinoć se uselila 24 nova farmera, među kojima su Tina Ivanović, Eva Ras, Marjan Rističević, Li Men, Zlata Petrović, Ekrem Jevrić, Zorana Pavić i Aca Ilić.

Preuređeno Pinkovo seosko imanje u selu Lisović kod Barajeva sinoć je dobilo nove stanovnike, tačnije njih 24, koji će se naredna tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra! Tako će se u trećem serijalu najpopularnijeg i najgledanijeg rijalitija „Farma" na teške uslove seoskog života prilagoditi „zvezde Granda", političari, voditelji, folk pevači, književnici i, naravno, srpske lepotice.

Bez struje i vode, u uslovima nalik onima na početku prošlog veka, narednih 100 dana preživljavaće „zvezde Granda" Renato Henc, Sanja Stojanović, Katarina Živković, Jovana Pajić i Slobodan Batjarević Cobe.Njih je producentima „Farme" preporučio Saša Popović, a ovo im je poslednja šansa da pronađu mesto na srpskoj estradi.

Gledaocima će svakako biti zanimljiv odnos folkerke Zlate Petrović i njena dva bivša muža, pevača Hasana Dudića i voditelja Zorana Pejića Peje. Poseban pečat ovom serijalu daće i zvezda hita na Jutjubu „Kuća, pos'o" Ekrem Jevrić, glumica i književnica Eva Ras i političari Marjan Rističević i Milan Paroški!

Farma 2010 - Natalija i TinaMeđu farmerima našli su se i pevači Zorana Pavić, Snežana Jovanović Šikica, Tina Ivanović, Aleksandar Ilić, Natalija iz grupe „Trik FX", Andrija Đogani - Baki B3, Nikola Kostić - Li Men i Bata Zdravković.

U šarenolikom društvu našli su se i bivša mis Vojvodine Sanja Radinović, bivše „Elitovo" lice Jelena Stožinić i književnica Jasmina Ana. Zavodnik ovogodišnje „Farme" biće maneken Branislav Jovanović.

- Naći ću se između dve vatre na „Farmi". Osim toga, plašim se boravka u štali i da me tamo napadnu miševi - izjavila je Zlata.

S druge strane, glumica Eva Ras kaže da je boravak na „Farmi" njena životna uloga.

- Kao glumicu jako me zanima da ceo dan budem u životnoj ulozi dok me reditelji ne izbace. Nikada ovakvu ulogu nisam igrala, a ljudima je najteže da budu to što jesu. Mislim da je vrhunac glume u tome da ne glumite, zato je ovo najvažnija uloga koju sam ikada igrala - prokomentarisala je Eva.

Svi takmičari prevezeni su juče u 15 sati iz hotela „Balkan", u kome je bio karantin, u Pinkov studio u Šimanovcima. Odatle su nakon snimanja priloga za emisiju odvezeni na „Farmu". Takmičari su na imanje uneli onoliko garderobe koliko je moglo da im stane u jedan džak za kafu, koji su im dostavili u hotel. Tokom nedelje neku svoju stvar moći će da trampe za namirnice na pijaci.

Iako se spekulisalo da će kontroverzna folkerka Vesna Vukelić Vendi biti jedna od takmičarki, čelnici Pinka su njen ulazak odložili za tri nedelje.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Povredjen Dača Ikodinović
Povredjen Dača Ikodinović
Play - Doktor Igi hit u Latinskoj Americi
Doktor Igi hit u Latinskoj Americi
Play - Vendi tukla Ekrema
Vendi tukla Ekrema
Play - Pisma rasplakala farmere
Pisma rasplakala farmere
Play - Đole - Kaća je glupa kokoška koja glumi zaljubljenost
Đole - Kaća je glupa kokoška koja glumi zaljubljenost
Play - Kuća Velikog brata spremna za nove učesnike
Kuća Velikog brata spremna za nove učesnike
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt