Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Petar Kapisoda - Ni reč o Kseniji
30.03.2010.
Izvor: Alo!

Petar Kapisoda - Ni reč o Kseniji
Zbrka.com

Poznati rukometaš Petar Kapisoda se nakon tragedije koja je zadesila celu porodicu potpuno povukao u sebe, a kako za „Alo!“ potvrđuju njemu bliski prijatelji, ni njima ne daje nikakva objašnjenja već im pokazuje papir na kome je napisan posmrtni govor koji je on sam pročitao na sahrani pokojnog brata.

- Naš drug se potpuno povukao u sebe i još ne može da veruje šta se desilo. Ni nama ne želi da priča o tragediji, već umesto odgovora pruža pismo koje uvek nosi sa sobom - rekao nam je Petrov drug, a drugi dodaje:
- Jako nam je teško dok ga gledamo kako neizmerno pati. Na trenutak samo odluta i kao da više ne sedi sa nama. Jedina preokupacija su mu treninzi, gde troši svu negativnu energiju.

- Jedino što se može čuti od Petra je to da mu je žao što nije uspeo da natera Filipa da se vrati sportu, jer je, kako on kaže, bio jako talentovan za rukomet. Po Petrovim rečima, tragedija bi se u tom slučaju verovatno izbegla. Nije mu do života, a o pokojnoj Kseniji ne progovara ni reč - rekao je Kapisodin kolega, koji sa njim provodi dane u Sarajevu i dodaje da će se Petar nerado vratiti u Cetinje, jer ga tamo sve podseća na brata.

- U Sarajevu mu odgovara jer je daleko od Cetinja, koje je i dalje u crnini. Mi ga zovemo da malo odmori mozak sa nama i da ne bude sam, ali ne uspevamo jer želi sam da odboluje brata, koji mu je bio najmiliji i ceo život ga je doživljavao kao najrođenijeg - završili su priču Kapisodini prijatelji.

Govor na sahrani

„Molili smo te da nam se vratiš na Cetinje, ali nismo očekivali da ćemo te ovakvog dočekati... Bio si lep, mlad, prkosan, ali platio si danak svojoj mladosti, iskrenosti i naivnoj ljubavi.

Želeo si da se uhvatiš u vrtlog beogradskog šoubiznisa, ali kao što smo mi slutili, to nisi uspeo. Fiko, brate moj, žao mi je što si ovako morao da platiš...“

Filip dobio pištolj od druga sa Cetinja

Filip Kapisoda je ubio Kseniju Pajčin iz pištolja CZ M88 koji pripada njegovom tridesetpetogodišnjem drugu iz Cetinja, koji nema kriminalni dosije, saznaje „Blic“.

Za sada nije poznato da li je Filip od prijatelja oružje kupio, pozajmio, ili dobio na poklon, kao i kada je i kako pištolj dospeo sa Cetinja u Beograd. Inspektori srpske policije su u mobilnom telefonu pokojnog Kapisode pronašli SMS poruku:

„Nabavili smo ti ono što si tražio“, koja mu je poslata nekoliko dana pre stravičnog zločina sa broja crnogorske mobilne telefonije. Da li se ta poruka odnosila na nabavku oružja, ili na nešto drugo, biće uskoro utvrđeno.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Poznate ličnosti na mitingu
Poznate ličnosti na mitingu
Play - VB 2009 - Arsa u svađi sa svima
VB 2009 - Arsa u svađi sa svima
Play - Kole - Brod od 25 miliona evra
Kole - Brod od 25 miliona evra
Play - Estrada: Ko bi pristao na poligraf ?
Estrada: Ko bi pristao na poligraf ?
Play - Bata Živojinović - Otvaram restoran u Pekingu
Bata Živojinović - Otvaram restoran u Pekingu
Play - Sveti Georgije ubija aždahu
Sveti Georgije ubija aždahu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt