Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
OT: Ispravljena greška
06.01.2009.
Izvor: Mondo

OT: Ispravljena greška
Zbrka.com

Organizatori rijaliti-šoua Operacija trijumf priznali su da je napravljena "tehnička i nenamerna greška", jer su glasovi koje su gledaoci u Hrvatskoj u zabludi slali za Aleksandra, završavali na konto Nine, ali tvrde da je greška ispravljena.

Hrvatska televizija Nova, koja prenosi šou u Hrvatskoj, prošle nedelje pogrešno je na ekranima ispisala broj na koji treba slati glasove za Makedonca Aleksandra Belova. Taj broj je zapravo isti onaj koji pripada Crnogorki Nini Petković, pa su glasovi bili pripisani samo njoj.

"Na sreću, greška je uočena na vreme, i u subotu, 3. januara Nova TV je povukla sporni tizer i objavila tačan broj za glasanje za Aleksandra. Odlukom produkcije Emotion broj glasova pristiglih za ovo vreme podeljen je između Aleksandra i Nine srazmerno odnosu broja glasova između njih u Hrvatskoj inače", navodi se u saopštenju Emotiona.

Produkcijska kuća takođe tvrdi da broj glasova pristiglih za oba kandidata tokom ovog perioda u Hrvatskoj "ni na koji način ne bi doveo u pitanje redosled finalista objavljen na polufinalnoj Gala večeri čak i da greška nije ispravljena".

"U svakom slučaju, o neregularnosti glasanja i osporavanju rezultata, na sreću, nema ni govora. Ni Aleksandra Belov, a ni Nina Petković nisu oštećeni tokom glasanja za pobednika", ističe Emotion.

Aleksandar i Nina su među petoro finalista (Adnan, Danijel i Vukašin) koji će se u ponedeljak uveče boriti za pobedu u prvom regionalnom rijaliti-šou koji će iznedriti balkansku zvezdu.

Naravno da će ovaj slučaj izazvati lavinu komentara i kod mnogih izazvati sumnju da je možda Nina ušla u finale kako bi sve bilo "zataškano".

Ipak, realno gledano, to sve i nije toliko bitno. Jer, svi studenti su na ovaj ili onaj način već iskoristili šansu koja im je pružena. Gotovo svi su postali poznati, mnogi od njih su dobili priliku da snime pesme čiji su autori etablirani kompozitori, za druge se priprema nešto drugo, treći će se pojaviti na regionalnim izborima za Pesmu Evrovizije...

Mnogi muzičari sanjaju ono što je pruženo "na tacni" grupi od 16, 17 mladih ljudi iz zemalja bivše Jugoslavije, koji su tri meseca svakodnevno bili na televiziji, svakodnevno imali iza sebe vrhunsku produkciju i svakodnevno radili sa profesorima iz raznih oblasti.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka Aleksić i Mladen Radulović - Prvi poljubac u javnosti
Seka Aleksić i Mladen Radulović - Prvi poljubac u javnosti
Play - Voditelj emisije Siti razmenjivao nežnosti sa dve devojke
Voditelj emisije Siti razmenjivao nežnosti sa dve devojke
Play - Sani Armani - Pas od misterioznog udvarača
Sani Armani - Pas od misterioznog udvarača
Play - Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?
Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?
Play - Momenat istine šokiraće Srbiju
Momenat istine šokiraće Srbiju
Play - Nataša Bekvalac u Emoušnu
Nataša Bekvalac u Emoušnu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt