Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Nikolina Pišek - Intimno
11.01.2009.
Izvor: Kurir Info

Nikolina Pišek - Intimno
Zbrka.com

Atraktivna voditeljka prvi put srpskoj javnosti otkriva do sada manje poznate detalje iz svoje intime

Nikolina Pišek, domaćoj javnosti poznata od kada je prihvatila ulogu voditeljke u projektu "Operacija Trijumf", deo je vlažnih snova mnogih muškaraca, kako u Srbiji, tako i šire! Pišekova pleni svojom pojavom, stasom i glasom. Ako postoji savršenstvo kada su TV lica u pitanju, onda je to definitivno ona. TV voditeljka iz Hrvatske, žena koja neodoljivo podseća na Andželinu Žoli, prvi put za srpski tabloid govori otvoreno o svojoj seksualnosti i manje poznatim detaljima iz svoje spavaće sobe...

Šta je ono sto vas privlači na muškarcu i što vas je privuklo na vašem dečku?

- Nedefinisana hemija, fluid koji se ne da opisati niti definisati, zračenje koje osetim iz nepoznatog razloga s druge strane prostorije pune ljudi. Naučnici to objašnjavaju feromonima, da se potencijalni partneri "nanjuše". Možda ima neke istine u tome. Naime, ja se nikada nisam postepeno zaljubljivala, uvek mi se izmaklo tlo pod nogama, i znala sam da se u tom trenu menja sve.

Da li se partneru predajete u potpunosti, odnosno da li postoje tabui u vašem krevetu?

- Tabui? Da li oni mogu postojati u takvim situacijama? Za mene je mnogo veći tabu javno pričanje o tome. Nisam nikada bila sklona da svoju intimu serviram javnosti. Verovatno zato i postoji reč "intimnost". Za mene je hod po klizavom terenu u krevetu navika konzumacije hrane u tom prostoru, i zatim spavanje u mrvicama koje neugodno bockaju, zatim, što se kreveta tiče, smatram neprikladnom posteljinu neukusno šarenih boja i sintetičkog sastava, ne volim krevete koji škripe, apsolutan tabu mi je nemenjanje posteljine svakih sedam dana...

Da li ste egzibicionista i šta mislite o seksu na javnom mestu?

- Mislim da sam dovoljan egzibicionista utoliko što paradiram ispred nekoliko miliona ljudi. Da li vam treba neki veći dokaz mog egzibicionizma? A seks na javnom mestu? Budući da se lista mesta koja se smatraju javnim sve više proširuje, pa su tako i mnoge spavaće sobe postale poprište javnih seksualnih skandala, ako ćemo se ograničiti samo na strogo privatne prostore, seksa više neće biti. A seksa najviše i ima na mestima koje nose prefiks "javna" - kao javne kuće, na primer, zar ne?

Da li postoje neke seksualne želje koje niste niste imali prilike da ostvarite?

- Ništa u mom životu što sam želela ostvariti nije ostalo samo u tom irealnom domenu. Ako se dosada nije ostvarilo, onda je na najboljem putu da se to dogodi. Tako i u toj, intimnijoj sferi mog života. Dakle, bilo bi za pretpostaviti da su moje želje prilično racionalne, i da, recimo, fatalan susret s Tomom Kruzom iz doba "Top gana" nikada nije bio na mojoj listi prioriteta.

Jeste li romantičar ili fetišista?

- I jedno i drugo - prema raspoloženju!

Šta je po vama formula za savršen ljubavni život?

- Intrigantan heteroseksualni ili homoseksualni partner zbog kojeg vam puls izgleda kao da imate tahikardiju, usklađeni seksualni apetiti i želje, dovoljno vremena samo za vas, tolerantni susedi i dovoljno tečnosti.

Kakav je vaš stav po pitanju snimanja čina vođenja ljubavi?

- Nisam nikada. Časna reč. I to zato što nemam niti najmanju želju da vidim samu sebe u takvoj akciji. Možda nemam dovoljno samopouzdanja za to. A možda učim na tuđim greškama... Možda...

Da li vam je ikada, s jasnom namerom da vodi ljubav s vama, prišla ženska osoba, i ako jeste, kako ste reagovali?

- Dogodilo se, nekoliko puta. Devojke su mnogo agresivnije i eksplicitnije, vrlo su direktne u nastupu i ne gube vreme na trivijalnosti. Prvo bih dobila napad smeha, a kad bih videla da je situacija krajnje ozbiljna, pobegla bih glavom bez obzira.

Da niste u vezi i da vam se ukaže prilika da izaberete neku od javnih ličnosti iz Srbije da provede noć s vama, koga biste izabrali i zbog čega?

- Uz najbolju volju, neću izdvojiti nijedno ime, jer sam se već deklarisala kao neko ko ostvaruje sve svoje želje... Verovatno, da je ikada takvih želja s moje strane i bilo, ne bih gubila vreme pričajući o tome, nego....

SEKS NA EKS? ŠTO DA NE!

Kakvo je vaše mišljenje o seksu za jedno veče i o seksualnim avanturama generalno?

- Događa se manje-više svima, pa i najvećim moralistima. Nekima zato što tako žele i vole, nekima zato što im se potencijalna veza iz snova neslavno završila jednokratnim gužvanjem posteljine, nekima zato što ih je upravo taj čin uverio da dalje od toga s tom osobom nema smisla. Verujem da sve što je ljudsko nije strano, i sve je prihvatljivo dok svojim postupcima ne štetiš drugoj osobi. Život je jedan, i treba ga živeti bez predrasuda i griže savesti zbog učinjenog.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Raskinuli Milica i Lendjer
Raskinuli Milica i Lendjer
Play - Beovizija - Da li je bilo kašnjenja ?
Beovizija - Da li je bilo kašnjenja ?
Play - Ceca za srpsku u Lazarevcu
Ceca za srpsku u Lazarevcu
Play - Radiša - Nude mi da snimam porniće
Radiša - Nude mi da snimam porniće
Play - Gagi kopira Anabelu - Ili Anabela kopira Gagija
Gagi kopira Anabelu - Ili Anabela kopira Gagija
Play - Kuća snova - Pobednici Saša i Saška
Kuća snova - Pobednici Saša i Saška
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt