Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Najimpotentniji su advokati
01.09.2009.
Izvor: Press Online

Najimpotentniji su advokati
Zbrka.com

Jelena Tinska (56) ovih dana će objaviti svoju 12. knjigu „Tajne kreveta poznatih muškaraca“ u izdanju kuće „NaTron“ iz Zrenjanina.

Kao što je umela još od prve knjige „Od svakog koga sam volela“ i ovim novim delom pre izlaska je uspela da uzburka javnost. Razlog je jednostavan, Jelena je opisala sve sočne detalje iz postelja moćnih muškaraca koji su po njenim rečima nemoćni u krevetu!

- Sve što budete pročitali u ovoj knjizi je istina! Imena neću spominjati, ali će se svi prepoznati. A prepoznaće ih i oni koji su sa njima imali identična iskustva, ovde opisana. Svi su moćni političari, pevači, direktori, advokati, glumci, lekari, novinari... Svi su bogati, poznati i moć im daje hrabrost, ali im ona ne može pomoći - kaže na početku razgovora Jelena Tinska.

Ovaj bestseler u najavi otkriće kakvi su zaista muškarci u Srbiji i koliko je ženama u Srbiji teško da sa njima postignu orgazam!

- Društvo iz ove knjige povezuju zajedničke osobine. Ili im je mali, ili mekan, ili uzan, ili se prosto ne diže. Postoje i šampioni, oni koji imaju sve osobine koje sam navela. Mali, mekan, uzan i ne diže se. Na listi najimpotentnijih prednjače advokati - otkriva još autorka.

Jelena navodi da je knjigu prvo na čitanje dala medijskom magnatu Robertu Čobanu, koji je rekao da će to biti hit i prava medijska bomba!

- Ovo su autentična iskustva mojih prijateljica, njihovih prijateljica i moja! Žene su čudo. Muškarci se hvale „podvizima“ i pričama sa pecanja, a žene ćute sve dok ne dožive razočaranje. A onda progovore o svim detaljima, pa i najprljavijim - nastavlja Tinska i zaključuje da ne očekuje nikakvu reakciju:

- Sve priče su o onima koji su ružni, prljavi, zli i nesposobni za seks. Ko je lud da prizna da se o njemu radi?

Odlomak - Priča o poznatom advokatu

On je robustan. Drzak. Nervozan. Zgodan. Sposoban. Nikada ne gubi na sudu. I nikada ne dobija u krevetu. Da bi to nadoknadio, on vozi džip i nosi pištolj. Žene koje su njegov izbor su velike, rasne, dlakave, očigledne crnke ofarbane u plavo, sa izrastkom. Sa ogromnim grudima i guzicama. Baš tako. Malo tuknute, dakle ne baš čiste. Oznojene.

Čest je posetilac javnih kuća, jer tamo ne mora ni da se pravda, ni da se izvinjava. Plati, pa klati. Ali bukvalno klati, svog malenog miška, igračkicu, koji nije porastao još otkad je bio beba.

Devojka koja mi je ispričala priču o ovom Poznatom Advokatu, zaista je želela da bude sa njim... Šta sve nije pokušavala, verujući, pusto žensko, da je ona kriva... Zlostavljao je devojku na razne načine. Ona mu je bila prava sluškinja. Drao se na nju. Zahtevao.

Terao je da mu satima puši igračkicu, koja bi se nekad i podigla na veličinu krastavčića i čak ukrutila. I tada je dolazilo da seksa. Do seksa u kome ona nije mogla ni da oseti prisustvo krastavčića u svom telu. Ali je zato uvek posle takvih retkih epizoda igračkice u erekciji danima imala modrice na venerinom bregu od udaranja njegove pubične kosti, jer kad bi se krastavčić podigao, s obzirom na to da je samo plutao u prostoru, ne uspevajući da dosegne zidove njene vagine, bilo je potrebno mnogo vremena da bi on ejakulirao.

Njegovi orgazmi bili su poznati po Tarzanovom kriku, ali i po njenom skoro plakanju, a svakako kukanju od bola, što je on doživljavao kao totalno zadovoljstvo. On bi tada postajao ponosni jebač. Kočoperno se šetao go posle seksa i divio se samom sebi, pričajući o njihovoj kompatibilnosti. Sve dok jednog dana devojku nije pojebao muškarac.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ena Popov - Uskoro prvi album
Ena Popov - Uskoro prvi album
Play - JK nosi sat bivšeg muža vredan 20 000 evra
JK nosi sat bivšeg muža vredan 20 000 evra
Play - Rade Šerbedžija u CSI Majami
Rade Šerbedžija u CSI Majami
Play - Gagi djogani - Stop za Anabelu
Gagi djogani - Stop za Anabelu
Play - Jelena ima a Ana nema dečka
Jelena ima a Ana nema dečka
Play - Maca - Ćeranići poljubite me u rektum
Maca - Ćeranići poljubite me u rektum
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt