Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Mitrovići spremaju još tri Farme
03.07.2010.
Izvor: Press Online

Mitrovići spremaju još tri Farme
Zbrka.com

Željko i Milica Mitrović za jesen planiraju emitovanje rijalitija u Srbiji, Bugarskoj i Sloveniji, a Zvezda srpskog serijala biće Oliver Mandić, bugarskog transvestit Aziz, a slovenačkog striptizete.

Drugi serijal popularnog rijalitija „Farma" završen je pre šest dana, a producenti i vlasnici Pinka Milica i Željko Mitrović već planiraju novu sezonu! Kako Press saznaje, budući da je ružičasti par početkom godine kupio licencu za emitovanje rijalitija u Bugarskoj i Sloveniji, u pripremi su čak tri nove „Farme", koje će u sve tri države sigurno oboriti sve rejtinge gledanosti.

Prema rečima sagovornika Pressa, glavna zvezda srpske „Farme" biće pevač Oliver Mandić, dok će u Bugarskoj kolo voditi transvestit Azis! Kukuruz na slovenačkom imanju sadiće kontroverzne striptizete, čija se imena čuvaju u strogoj tajnosti.

Počele pripreme

- Vlasnici Pinka uveliko prave planove za novu „Farmu", ali će tek posle odmora u avgustu precizirati detalje. Oni su preuzeli licencu za emitovanje ovog rijalitija u Bugarskoj i Sloveniji i postoji mogućnost da sve tri „Farme" budu snimane u Srbiji, na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću - kaže izvor Pressa.
Producenti već imaju mali spisak potencijalnih farmera, ali će se tačna lista učesnika znati tek sredinom avgusta.

Konačno seks na „Farmi"

- Željko i Milica ubeđuju popularnog pevača Olivera Mandića da bude glavni učesnik treće srpske „Farme", što on za sada odbija! Na spisku potencijalnih učesnika za VIP seljake su i Goca Božinovska, Nada Topčagić, Stevan Anđelković, Milan Dinčić Dinča i Vesna Zmijanac.

Kada je reč o bugarskim takmičarima, učešće u njihovoj „Farmi" ponuđeno je kontroverznom transvestitu Azisu, dok će boje slovenačkog serijala braniti - striptizete - navodi sagovornik Pressa.

Kako saznajemo, producenti još uvek idu na kartu seksa, koji se posle nekoliko sezona raznih rijalitija u Srbiji još nije dogodio ispred kamera. Zato je u planu da se u treći serijal dovedu čak dva ljubavna para, ali i takmičari čije je zanimanje u vezi sa seksom.

Psiholozi i TV kritičari: Pink je prodao dušu đavolu!

Fenomen „Farme" nastavlja se i po završetku ovog rijalitija. Bivši farmeri i dalje ratuju u medijima, a televizije emituju specijalne emisije u kojima gledaoci diskutuju o događajima sa Pinkovog seoskog imanja. Psiholozi i TV kritičari za Press kažu da su emiteri rijalitija prodali dušu đavolu!

Duško Bogdanović
, koji se godinama analizira emisije na televiziji, kaže da u ovoj rijaliti priči nema nevinih.

- Nema nevinih ni među emiterima koji, jureći gledanost, rejtinge i šerove, prodaju dušu đavolu! Tu mislim i na B92, koji nikad više neće biti isti nakon sramote sa emitovanjem „Velikog brata".

Pri tom mislim i na tzv. ozbiljnu štampu, koja diže tiraže prateći pomno sve što se dešavalo u tim emisijama. Nije nevin ni svaki od onih 3,5 miliona gledalaca, koji svakodnevno iz najrazličitijih motiva gledaju te ljigotine. Posle svega, nevini nisu ni ljudi iz RRA, koji godinama tolerišu skaradnosti u programu televizija kojima su svojevremeno vizirale frekvencije - smatra Bogdanović.

Psiholog Aleksandra Janković kaže da je javnost dobila materijal kojim će se baviti do kraja godine.

- I posle „Farme" - „Farma"! Kada stvorite odnose sa tako jakim animozitetom i kada su tu uključeni i članovi porodice, onda dobijete jedan beskrajan proces, materijal o kojem će se pričati i pisati do kraja godine!

Miloš Bojanić je pravi skandal-majstor, koji, budući da uživa veliku podršku dela javnosti, kao žrtva misli da ima pravo da se sveti. Kada se pogleda dramatičnost svega što se dešavalo na „Farmi", stvara se utisak da je u psihološkom smislu postojala instrukcija kako svi treba da se ponašaju - kaže ona.

Sociolog Ratko Božović smatra da smo mi kao narod u svemu izgubili meru.

- Ako je izgubljena mera u toku „Farme", zašto ne bi to bilo nastavljeno i po njenom završetku. Kada se izgubi odgovornost, onda sve može. Emiteri misle da nam predstavljaju čudo neviđeno. Oni nemaju potrebu da se pitaju šta su učinili, pa se inate i sprdaju sa javnošću - kaže Božović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Tanja Savić - Ponosna na korene
Tanja Savić - Ponosna na korene
Play - Big Mama domaće estrade – Marina Tucaković otkriva cenovnik svojih pesama
Big Mama domaće estrade – Marina Tucaković otkriva cenovnik svojih pesama
Play - Fudbalska mafija -Ceca ponovo na udaru
Fudbalska mafija -Ceca ponovo na udaru
Play - Čanak i Jelena Žeželj na Kopaoniku
Čanak i Jelena Žeželj na Kopaoniku
Play - Ana Kokić - Opet bih se razgolitila
Ana Kokić - Opet bih se razgolitila
Play - Maca - Ćeranići poljubite me u rektum
Maca - Ćeranići poljubite me u rektum
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt