Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Miloš Bojanić - Srbomrzac Maca vodi Guču
24.08.2010.
Izvor: Alo!

Miloš Bojanić - Srbomrzac Maca vodi Guču
Zbrka.com

Rat između pevača Miloša Bojanića i voditelja i glumca Dragana Marinkovića Mace, započet na imanju u Lisoviću, nastavio se i po izlasku iz rijalitija, u šta su mogli da se uvere svi koji su gledali prenos sabora u Guči, kada je Maca javno prozvao pobednika „Farme“.

- Svako ko hoće da sluša Miloša Bojanića, neka ode u onaj šator tamo - rekao je Maca u direktnom prenosu, a njegova opaska preneta je i u jutarnjem programu Televizije „Pink“.

Bojanić, koga je advokat obavestio o ovom događaju, kaže da je šokiran i zgrožen time što je rečeno, ali i postupcima čelnika televizije, koji su odabrali Macu da bude voditelj prenosa.

- Čovek koji je rekao da su svi Srbi iz Beograda i Bosne fašisti i da su im usta puna krvi vodi najveću srpsku manifestaciju u Guči?! Ja sam šokiran! Povređen sam što je Željko Mitrović dozvolio da njegova televizija emituje prilog u kojem sam ja prozvan!

Trebalo je da iseče taj deo kada me Maca proziva! Planiram da razgovaram sa Željkom i pitam ga kako je mogao to da dozvoli jer smo mi sklopili pakt o prijateljstvu - kaže Bojanić, koji smatra da vlasnik „Pinka“ nije postupio ispravno jer zna kroz šta je sve prošao u rijalitiju.

- Progutao sam zbog te televizije mnogo toga i nisam im ništa rekao. Oni su napade na mene videli više puta na imanju, Taj čovek je hteo da me zapali i oni mu ništa nisu rekli?! Oprostio sam im i ucenu producenta, ali ovo neću da progutam! Sada već razmišljam da pokrenem tužbu za sve ono što se dešavalo na farmi, a za šta sam im progledao kroz prste.

Televizija „Pink“ zna da sam pošteno pobedio, a dozvoljavaju da Maca po ceo dan visi na programu i pljuje mene! Uvredili su me! Ja se samo pitam da li bi bilo koji Srbin smeo da se pojavi na takvoj manifestaciji da je izgovorio reči koje je Marinković izrekao?! Ne bi, nikada! Izgubiću život, ali ukrotiću Macu! Ne interesuje me ko stoji iza njega - iznervirano je prokomentarisao pobednik „Farme“ za naš list.

Do komentara Dragana Marinkovića Mace nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Dragana: Maco, ostavi čika Miloša na miru!

Povodom čitavog slučaja oglasila se i balerina Dragana Milošević, koja je takođe osudila glumca Dragana Marinkovića!

- Ja razumem da se uspeh ne prašta, ali „Farma“ se završila, a Maca i dalje proziva čika Miloša. On je zajedljiv i ružno je to što je uradio u prilogu Televizije „Pink“! Šta radi čovek koji mrzi Srbe na manifestaciji koja je „lična karta“ naše zemlje?! Nije mi jasno! Dokle će on da ide? Hoće li Miloša ostaviti na miru?! On je veoma loš čovek - ljutito je prokomentarisala balerina.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seks na glasanju
Seks na glasanju
Play - Emina Jahović - TAJNO SAM SE UDALA!
Emina Jahović - TAJNO SAM SE UDALA!
Play - Ceca Ražnatović - Željko mi se javlja u snu
Ceca Ražnatović - Željko mi se javlja u snu
Play - Ceca na otvaranju terase i hotela Vila Jelena
Ceca na otvaranju terase i hotela Vila Jelena
Play - Nova nagodba sa Cecom
Nova nagodba sa Cecom
Play - Policija privela Savu Radovića
Policija privela Savu Radovića
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt