Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Miloš Bojanić - Sinan mi preti batinama
19.07.2010.
Izvor: Alo!

Miloš Bojanić - Sinan mi preti batinama
Zbrka.com

Prepucavanja i niski udarci između Miloša Bojanića i Sinana Sakića i dalje ne jenjavaju. Naime, Sinan je svom kolegi zapretio da će se s njim fizički obračunati, što nam je i Bojanić potvrdio.

- Pozvao sam Sinana Sakića kako bi se čuo s njim i jednom za svagda rešili problem koji imamo. Tačnije, hteo sam da vidim šta mu je to zasmetalo kod mene i gde je nastao glavni problem. Javila mi se njegova supruga Sabina i ja sam je zamolio da kaže suprugu da mi se javi kad bude mogao - priča nam Miloš Bojanić, dodajući da ga je iste večeri pozvao kolega i da, iako se nadao nekom razrešenju cele situacije, dobio je pretnje.

- Objasnio sam mu i da on i ja pre 20 godina nismo pevali u Španiji, što je on pričao, tačnije nismo ni on, a ni ja nikad bili u toj zemlji, već smo jedini zajednički nastup imali prošle godine u Italiji. Na kraju je počeo da mi preti da će doći kod mene u Baošiće i da će da me izmlatiti. Ne možete ni da zamislite šta mi je sve rekao. Uvrede su pljuštale na sve strane!

Da sam budala, slučaj za posmatranje, za psihijatra. Nekoliko puta je rekao da će da me prebije. Verovatno je mislio da ću se uplašiti, ali sam mu napomenu da sam ja ipak Brus Li i da sa mnom ne može tako da se igra. Bude li došao dole, to sam i njemu rekao, uhvatiću ga za uši i vući kao magarca kroz grad da mu se svi smeju - završava Bojanić.

Želeći da čujemo drugu stranu, kontaktirali smo sa porodicom Sakić iz koje nam javila Sinanova supruga Sabina.

- Dobila sam poziv pre dva dana sa Miloševog broja, ali tad nisam znala da je to on. Kad sam se javila usledilo je odmah pitanje gde je Sinan. Iako se nije ni predstavio ni rekao: „Dobro jutro“ ni ništa, ljubazno sam rekla da moj muž spava, na šta mi je rekao da, kad Sinanu bude zafalila droga, lako će se on probuditi i uzeti novu dozu i da je moj muž narkoman.

Posle toga mi je spustio slušalicu. Potom sam pozvala kol centar našeg operatera i objasnila šta mi se desilo. Rekli su mi da će Milošu uputiti opomenu i da će znati šta da rade s njim ako nastavi - priča nam Sabina koja dodaje da je još u šoku zbog tog poziva. Njen suprug Sinan Sakić ima svoje viđenje cele situacije.

- Tom psihopati bih preporučio da ode na psihijatriju da se leči. On nije normalan. Ja se divim onim ljudima na „Farmi“ kako su izdržali s njim. Mene je za pet minuta iznervirao, mogu samo da zamislim kako je njima. Nisam mu pretio, on me je vređao, nema šta mi nije rekao, i na nacionalnoj osnovi me je izvređao.

To je zlo od čoveka. Halucinira, traži žrtvu, samo da se zakači za nekog kako bi bio u centru pažnje. Već sam ga tužio za neistinu koji je izneo u jednom tabloidu da pouzdano zna da sam se drogirao na jednoj svadbi. E pa, prijatelju ako pouzdano znaš i tvrdiš, dokaži to na sudu. Ja ću pozvati sve kolege koji su pevali na toj svadbi, pa ćemo videti ko priča istinu, a ko laže.

Svedočiće i Šaban Šaulić i Snežana Đurišić, Mina, svi pa ćemo videti. Uzeću mu sve pare koje je osvojio na „Farmi“ - objašnjava Sinan, nadovezujući se na Miloševu izjavu da je Brus Li.

- Ma, ko je Brus Li? Bre, mogao bih da trčim oko njega i da ga šutiram nogom u dupe i ne bi znao šta ga je snašlo! Ja sam kik bokser, ali nikad se nisam time hvalio i busao u grudi. Ne znam šta će mu sve to. Čovek definitivno treba da se leči - rekao je na samom kraju razgovora Sinan.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Naoružana estrada
Naoružana estrada
Play - Nedeljko Bajić - Mrze nas jer smo uspešni
Nedeljko Bajić - Mrze nas jer smo uspešni
Play - Seka Aleksić rešila da smrša
Seka Aleksić rešila da smrša
Play - Bratstvo i jedinstvo - Severina i Nataša Bekvalac
Bratstvo i jedinstvo - Severina i Nataša Bekvalac
Play - Evrosong - Pobeda Nemačke (Video)
Evrosong - Pobeda Nemačke (Video)
Play - Seka Aleksić - Toples za novog dečka
Seka Aleksić - Toples za novog dečka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt