Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Milena izbačena iz Udruženja estradnih umetnika Srbije?
29.05.2010.
Izvor: Alo!

Milena izbačena iz Udruženja estradnih umetnika Srbije?
Zbrka.com

Dok se čeka odluka čelnih ljudi „Granda“ da li će Milena Ćeranić biti izbačena iz ove diskografske kuće, predsedništvo Udruženja estradnih umetnika i izvođača Srbije je već presudilo - pevačica leti iz ove organizacije!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, na nedavnom javnom zasedanju koje je održano u Kragujevcu, a na kojem je pored upravnog odbora prisustvovao veliki broj građana, jedna od glavnih tema bila je upravo Milena, koja je član ove organizacije već neko vreme.

Prisutne je najviše zanimalo da li će i koje sankcije pevačica snositi pošto se smatra estradnim umetnikom, a po njihovim rečima, to na „Farmi“ nije pokazala, na šta je iz predsedništva dobijen komentar da će biti izbačena iz njihove organizacije.

- Na tim sastancima obično su se rešavala aktuelna pitanja, razmatra se šta činiti dalje, kako unaprediti delovanje sindikata, ali je na insistiranje Kragujevčana neplanirano glavna tema postala Milena, za koju njeni sugrađani baš i nemaju reči hvale.

Nametnulo se čak i pitanje njenog članstva u ovoj organizaciji, na šta su iz upravnog odbora rekli da će Ćeranićeva biti izbačena iz sindikata zbog ponašanja koje je prikazala na „Farmi“ - priča za naš list izvor koji je prisustvovao pomenutom zasedanju.

Kako bismo saznali više informacija o ovom slučaju, kontaktirali smo sa predsednikom ovog granskog sindikata estradnih umetnika Srbije Nebojšom Kostićem, koji nam je objasnio da to nije tako jednostavna procedura.

- Na sednici ništa nije odlučeno o slučaju Milene Ćeranić. Ona je naš član, a da bi bila izbačena, mora da se pokrene procedura, a o tome odlučuje glavni izvršni odbor na zasedanjima gde se to izglasava. Sve dok je naš član i dok se ne donese suprotna odluka,

Milena uživa pravo da, ako, recimo, „Grand“ sprovede disciplinski postupak protiv nje, ona može da nam se obrati i zatraži našu pomoć - rekao nam je Kostić.

Na broj Sindikata estradnih umetnika iz Beograda, na koji nas je zbog dobijanja više informacija o ovom slučaju uputio gospodin Kostić, do zaključenja broja niko se nije javljao.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - U poseti kod Pedje i Dragane
U poseti kod Pedje i Dragane
Play - Rada Radenović na facebook-u
Rada Radenović na facebook-u
Play - Nataša Bekvalac u Emoušnu
Nataša Bekvalac u Emoušnu
Play - Prvi seks slavnih
Prvi seks slavnih
Play - Selo gori u Sloveniji
Selo gori u Sloveniji
Play - Parovi - Muškarci se lickaju više od žena
Parovi - Muškarci se lickaju više od žena
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt