Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Marko pokušao - Sanda nije dala
10.12.2009.
Izvor: Kurir Info


Warning: getimagesize(/home/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/images/marko-pokusao-sanda-nije-dala.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/artikal.php on line 155
Marko pokušao - Sanda nije dala
Zbrka.com

Malo je falilo da između Marka Đurovskog i Sandre Obradović preksinoć padne žestok seks!

Reper je dao sve od sebe da privoli plavokosu manekenku na bludne radnje, ali nije uspeo u svojoj nameri iako su mu se maltene sve kockice sklopile. Doduše, nedostajala je najbitnija - da i Sandra pristane na to.

A sve je krenulo kad su njih dvoje saznali da su nominovani i da će zajedno provesti noć u štali. Daleko od toga da su se bunili.

Čak su s osmehom prihvatili dobacivanja ostalih farmera da obavezno ponesu kondome i s kezom od uveta do uveta pratili njihova nagađanja kakav će seks te večeri biti.

Maja je čak izradila i Sandrin erotski profil tvrdeći da ona sigurno voli grub seks i da Marko prvo mora da je odalami nekoliko puta, pa da posle prilegne na posao.

Onda je došlo vreme da se osame. Đurovski nije sačekao ni da se vatra rasplamsa u hladnoj prostoriji a već je naskočio na manekenku.

- Nemoj, Marko, da li si normalan! Skloni se s mene! Počeću da vrištim, zvaću obezbeđenje! Misliš da možeš da me kresneš prvo veče?! Ne znam ja s kakvim si ti devojkama bio, ali ja nisam jedna od njih - nećkala se Sandra, ne prestajući da se kikoće na sav glas.

Nije se dao pokolebati. Upotrebio je sve moguće i nemoguće zahvate da udomi svog „vršnjaka“. Međutim, uvek se pojavi ono „ali“...

- Poneo sam kondome, ali izgleda da od tebe nema ništa! Mislio sam da te kresnem, pa da idemo kući! - tužno se vajkao Marko, ne skrivajući koliko je „zagoreo“:

- Mogao bih da probam i s kravama, nikad to nisam radio sa životinjama. Ne bi bilo loše da iskombinujem tebe, Bilju i Ljilju zajedno.

Da nisu bili svesni kamera, možda bi priča imala sasvim drugačiji tok. Ipak, nećemo da ulazimo u to. Ali sve smo mogli da ispričamo i u maniru starih dobrih fudbalskih komentatora koji su nekad pratili Markovog oca: „Đurovski prodire s boka... Pokušava da centrira... Protivnik grčevito brani svoj gol... Đurovski se povlači... Kreće kroz sredinu... Đurovski, Đurovski... Veeelika šansa! Stativa!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sandra - Prijali su mi Markovi dodiri
Sandra - Prijali su mi Markovi dodiri
Play - Lečić u prvoj gej sceni srpskog filma
Lečić u prvoj gej sceni srpskog filma
Play - VB 2009 - Nije bilo seksa?
VB 2009 - Nije bilo seksa?
Play - Ivana - Đani me je davio zbog pijanstva
Ivana - Đani me je davio zbog pijanstva
Play - VB 2011 - Striptiz uživo
VB 2011 - Striptiz uživo
Play - Tajne srpskog Džet Seta
Tajne srpskog Džet Seta
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt