Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Manda - Milašin - Premijer
07.06.2008.
Izvor: Press Online

Manda - Milašin - Premijer
Zbrka.com

Nadam se da me publika neće poistovećivati s Bata Milom, a pogotovo ne s premijerom, jer za razliku od čestitog srpskog seljaka, nikad ne bih mogao da budem dobar političar

Milorad Mandić, najzaposleniji srpski glumac i voditelj, nada se da ga publika neće poistovetiti sa dva lika u čijim tumačenjima je trenutno aktuelan - sa Milašinom iz serije „Selo gori, a baba se češlja" i premijerom iz istoimene Pinkove serije.

U intervjuu za Press ovaj vrhunski umetnik, koji ima iza sebe bogatu filmsku i pozorišnu karijeru, kaže da mora puno da radi jer ima veliku porodicu (četvoro dece - prim. ur.), ali napominje da se režijom nikad neće baviti.

- Iako imam dosta iskustva, ne planiram da se bavim režijom. Moje zvanje je dramski umetnik. Rediteljski posao je težak i odgovoran, i to najbolje zna Radoš Bajić, jer je u seriji „Selo gori" režiser, scenarista i glumac.

Da li vam je bilo teško da tako autentično odglumite seljaka Milašina, s obzirom na to da ste rođeni Beograđanin?

- Početak svakog projekta je težak jer lik treba postaviti na noge. Prve epizode bile su zagrevanje, a zadatak koji je bio pred nama je da ispričamo jednu lepu priču koja ima dušu. Serija je imala najveći rejting gledanosti - gledalo je preko 3.000.000 gledalaca, a za to nam ne trebaju ni kritičari ni analitičari. Dokaz da sam lik čestitog spskog seljaka Milašina dobro odigrao je što me dosta ljudi zove Bata Mila. Nadam se da taj nadimak, kao ni onaj iz serije „Premijer", neće zaživeti.

Pored hit serija „Selo..." , "Premijer", kviza „Uzmi ili ostavi" koji vodite, pojavljujete se i u seriji „Ulica lipa".

„Premijer" je serija zabavnog karaktera o običnom čoveku koji je zalutao u tu priču, ali se bori svim sredstvima da nešto dovede u red. Lik u seriji ne liči ni na jednog premijera i ništa ga ne povezuje ni sa jednim političarem. U seriji se bavimo politikom na sarkastičan način. Mislim da ne bih mogao nikad da budem dobar političar. Kviz „Uzmi ili ostavi" u produkciji „Emoušna" je zabavna emisija, gde je svakog dana u igri veliki novac, ali su retki oni koji ga osvoje. Treći ciklus serije „Selo gori, a baba se češlja" počinje u avgustu i biće snimljeno 26 epizoda. Šta sve čeka naše junake, to zna samo režiser i scenarista Radoš Bajić. Od 14. maja snimamo nove epizode serije „Ulica lipa", koju je režirao Miroslav Lekić. Ja glumim zeta Josifa Tatića i Rade Živković.

Dosta radite u pozorištu?

- U matičnom pozorištu „Boško Buha" 27. marta proslavio sam 20 godina rada. Tu igram predstavu „Bogojavljenska noć", u Zvezdara teatru igram predstavu „Ljubavnik velikog stila", koja je već treću sezonu rasprodata, i u BDP-u hit predstavu „Let iznad kukavičjeg gnezda". Stižem sve nekako.

Kako uspevate da uklopite karijeru i porodicu?

- Moja supruga Anastasija je glumica i shvata ovaj posao najbolje. Bogu hvala da imam dosta posla, pa mogu da pomognem deci da bolje odrastu.

Imate četvoro dece. Planirate li još naslednika?

- Decu nikada nisam planirao i neka ih imam desetoro, samo da mogu da im obezbedim normalan život.

Snimao sa slomljenom nogom

Koliki je profesionalac Manda je najbolje pokazao kada je na snimanju serije „Selo gori", uprkos prelomu noge, nastavio snimanje s gipsom.

- Desio mi se peh pri kraju prvog ciklusa, kada sam slomio nogu, ali sam nastavio snimanje sa gipsom, koji sam morao da nosim četiri meseca. Mi smo svi kao porodica na snimanju - zajedno po kiši, snegu, vetru i za razliku od mnogih ekipa, svi smo radili u korist projekta i uzajamno se poštovali. Bilo je teško raditi sa gipsom i svi smo se dobro namučili da ga sakrijemo, da se ne vidi tokom snimanja - kaže Manda.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Svi Cecini muškarci
Svi Cecini muškarci
Play - Toma Panters - Žene su štrokave
Toma Panters - Žene su štrokave
Play - Zvezde Granda - Predstavljanje finalista (Video)
Zvezde Granda - Predstavljanje finalista (Video)
Play - Najveći Sekin koncert do sada
Najveći Sekin koncert do sada
Play - Ana Nikolić - Glumila bih kučku
Ana Nikolić - Glumila bih kučku
Play - Ana Nikolić - Dekintirana
Ana Nikolić - Dekintirana
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt