Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Lepa Brena - Kako sam pobedila bolest
05.07.2010.
Izvor: Press Online

Lepa Brena - Kako sam pobedila bolest
Zbrka.com

Popularna pevačica za Press otkriva da joj nije bilo svejedno što je morala da ide na operaciju, a svim ženama u Srbiji poručuje da redovno odlaze kod ginekologa.

Folk diva Lepa Brena, koja je nedavno operisala cistu na jajniku u Kliničkom centru Srbije, uspešno se oporavlja u svom domu na Bežanijskoj kosi uz svesrdnu pomoć supruga Slobodana Bobe Živojinovića i njihovih sinova Filipa, Stefana i Viktora.

Iako bi mnogi na njenom mestu krili od javnosti ovakvu stvar, Brena je odlučila da za Press ispriča svoj slučaj i na taj način probudi svest kod žena o važnosti redovnih ginekoloških pregleda i prevencije raka.

Problem otkriven na vreme

- Srbija je prva na listi zemalja u kojima žene najčešće obolevaju od raka grlića materice i karcinoma dojke, a samo redovni pregledi mogu da vam ukažu i eventualno spreče krajnji loš ishod. Ja sam na svu sreću stigla na vreme i pobedila bolest.

Što se tiče mog problema sa cistom, nisam imala klasične jake bolove, pa sam tokom rutinskog pregleda kod doktora Saše Ljubića shvatila da imam zdravstveni problem!

Dogovorili smo se da cistu ukloni kada budem imala slobodnog vremena! Nisam želela da dugo čekam, zakazali smo operaciju, koja je dobro prošla, a ja sam već sutradan izašla iz bolnice - navodi Brena koja otkriva da je ranije imala problema sa pucanjem cista kao i sa trombozom.

- Po prirodi sam jako hrabra i veliki optimista, ali tek kada neke teške stvari u životu prođu, shvatim koliko sam zapravo preosetljiva. Kada me je Boba izveo iz bolnice, shvatila sam koliko sve to nije bilo nimalo bezazleno.

Ranije mi se dešavalo da zbog cista koje puknu same od sebe osetim strahovite bolove dok recimo vozim auto. Jednom mi se dogodilo da sam zbog strašnih bolova zaustavila kola na trotoaru ispred Skupštine i bukvalno legla na sedište dok me nije prošlo.

Svi znaju i da sam imala veliki problem sa trombozom u ruci i od tada mnogo vodim računa i šta jedem i kako živim - kaže Brena.

Posle oporavka, porodični odmor u Splitu

Pevačici su u teškom trenutku najveća podrška bili suprug i sinovi, sa kojima uskoro planira zajednički odmor.

- Boba i klinci su sve vreme bili uz mene, oni su moj oslonac, moja podrška. Čim sam saznala za problem koji sam imala, odmah sam ih rekla. Mi nikada ne krijemo ništa jedni od drugih! Boba je bio tako hrabar, nijednog trenutka nije želeo da pokaže da je uplašen. Sada smo svi ponovo na okupu i jedva čekam da otputujemo na odmor u Split, a posle i na neko egzotično krstarenje - rekla je Brena za Press.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Tomašević se odmarala u Grčkoj
Jelena Tomašević se odmarala u Grčkoj
Play - Šotra sprema novu seriju
Šotra sprema novu seriju
Play - Milica zaljubljena u Viklera ?
Milica zaljubljena u Viklera ?
Play - Hag traži pomoć Srbije i Holivuda ?!?
Hag traži pomoć Srbije i Holivuda ?!?
Play - Ivana Zarić - Težak period je iza mene
Ivana Zarić - Težak period je iza mene
Play - Incident na promociji knjige Tajne srpskog džet-seta
Incident na promociji knjige Tajne srpskog džet-seta
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt