Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kuća snova u Rakovici
11.04.2008.
Izvor: Press Online

Kuća snova u Rakovici
Zbrka.com

Press ekskluzivno objavljuje fotografije lokacije na kojoj će biti izgrađena „kuća snova u istoimenom rijalitiju koji počinje na Televiziji B92

„Kuća snova, jedan od najpopularnijih TV formata na planeti i takmičarski serijal sa najvećom nagradom u istoriji srpske televizije, počinje večeras u 21 čas na Televiziji B92. Serijal produkcijske kuće „Adventidž trajaće naredna tri meseca, a Press ekskluzivno objavljuje fotografije lokacije na kojoj će 12 parova iz svih krajeva Srbije graditi svoju „kuću snova da bi, na kraju, samo jedan od njih stekao pravo da u njoj živi. Reč je o objektu koji će, kada bude završen, vredeti više od 250.000 evra, i koji se nalazi u beogradskoj opštini Rakovica.

Sa graditeljima svakog dana

Emisije serijala „Kuća snova biće prikazivane radnim danima od 22 do 23 h, subotom od 21 do 23 i nedeljom od 20 do 21 čas. Svake subote jedan par će napuštati gradilište odlukom ostalih učesnika i gledalaca, što će biti prikazano u specijalnoj dvosatnoj emisiji.

Plac je nedeljama pažljivo pripreman da bi na njemu mogli da grade parovi koji nemaju nikakvog iskustva u građevinarstvu, a nalazi se na mestu koje bi uskoro trebalo da postane jedan od elitnijih delova Beograda za gradnju porodičnih kuća i stambenih objekata. Televizijski gledaoci će svakog dana moći da prate kako napreduje gradnja, ali i da vide stvarne emocije graditelja koji napornim radom pokušavaju da sebi promene život. Kuća će biti građena od najkvalitetnijih, ekoloških materijala, proći će najstrože sigurnosne testove, a o nivou njenog luksuza odlučivaće sami takmičari.

Prema rečima Jelene Helc, voditeljke „Kuće snova, parovi će na početku serijala sigurno imati tremu od kamera i strah od nepoznatog, ali veruje da će ona uspeti da im pomogne da se prikažu u najboljem svetlu.

- Biću tu kao spona između takmičara i gledalaca, a u ovom kratkom vremenu koliko sam se pripremala za vođenje „Kuće snova naučila sam milion novih stvari o građevinarstvu - kaže za Press glumica koja se suočava sa svojim prvim velikim voditeljskim izazovom.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Režija prekinula seks na farmi
Režija prekinula seks na farmi
Play - Brena - Za 10 minuta 1000 evra
Brena - Za 10 minuta 1000 evra
Play - Seka i Veljko imaju nove tetovaže
Seka i Veljko imaju nove tetovaže
Play - Kuća snova vredi pola miliona evra !
Kuća snova vredi pola miliona evra !
Play - Brena u Bugarskoj
Brena u Bugarskoj
Play - Sajko ne želi bend
Sajko ne želi bend
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt