Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Kemiš isprozivao Vesnu Zmijanac
28.04.2010.
Izvor: PressOnline

Kemiš isprozivao Vesnu Zmijanac
Zbrka.com

Poznati harmonikaš i kompozitor Miroljub Aranđelović Kemiš javno je pozvao bivšu suprugu Vesnu Zmijanac da otkrije pravi razlog njihovog razvoda, kako bi se njegovoj sadašnjoj supruzi Zorici Brunclik skinula „etiketa" otimačice muževa.

Kemiš je u „Grandovoj" emisiji „Narod pita" bio revoltiran pitanjem da li je Zorica njega preotela od Vesne, pa je zbog toga i pozvao bivšu suprugu da kaže istinu i zamolio je da ona i njeni prijatelji prestanu da šire lažne priče.

Istina posle 25 godina

- Sve ove godine sam ćutao, jer sam džentlmen i neću svoj život da iznosim u javnost. Ali, 25 godina traje agonija od razvoda mene i Vesne. Slušam kako je mene neko oteo, preuzeo, rasturio brak. Samo još da neko bude optužen i da me je kidnapovao. Kunem se u sve moje da Zorica nikada nije bila deo te priče i nije ni bila u mom vidokrugu dok sam bio u braku - rekao je Kemiš i nastavio:

- Jedino Vesna i ja znamo pravi razlog i zato je pozivam da ga ona ispriča javno. Skinite se sa grbače Zorice Brunclik jer žena nije kriva. Prošlo je mnogo vremena od razvoda kada sam ja ušao u vezu sa Zoricom. Nakon rastanka od Vesne, imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Molim Vesnu da prekine sa tom pričom, i njene nazoviprijatelje koji novinarima daju lažne ispovesti o „pravim" razlozima našeg rastanka. Volim Zoricu najviše na svetu, i ne želim da ispašta zbog nečega sa čim nema veze - rekao je Kemiš, čija sadašnja supruga boravi na imanju u Lisovićima kao jedan od učesnika rijalitija „Farma".

Vesna Zmijanac

Zorica htela duet sa Vesnom

Kako bismo saznali pravi razlog njihovog rastanka pozvali smo i bivšu Kemiševu suprugu, pevačicu Vesnu Zmijanac, koja nije želela da komentariše poziv njenog bivšeg supružnika da javno progovori o razlogu njihovog rastanka.

- Nisam gledala emisiju u kojoj je Kemiš to izgovorio. Nemam komentar, zaista - kratko je rekla Vesna.

Zmijančeva je, međutim, nedavno u istoj emisiji potvrdila da Zorica nije rastavila nju i Miroljuba, već da je razlog njihovog razlaza bio taj što ona nije umela da „živi", a pri tom nisu imali ni decu.

Sličnu priču u jednoj od emisija ponovila je i sama Zorica, kada je pričala da je sa suprugom odlazila na jagnjetinu kod Vesne na Bukulju, kao i da joj je predlagala da snime duet.

Kako bi se čitava situacija razjasnila, Kemiš je pristao na predlog direktora „Grand produkcije" Saše Popovića da kada Zorica izađe sa Farme bude gost sa bivšom i sadašnjom suprugom.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Srbi vole rijaliti
Srbi vole rijaliti
Play - Seka napunila diskoteku u Hrvatskoj
Seka napunila diskoteku u Hrvatskoj
Play - Nataša čašom gađala Daču
Nataša čašom gađala Daču
Play - Jelena Karleuša i Seka Aleksić - Fejsbuk okršaj
Jelena Karleuša i Seka Aleksić - Fejsbuk okršaj
Play - JK laže - Arkan nije šamarao Minimaksa
JK laže - Arkan nije šamarao Minimaksa
Play - Indira i Emina zvezde večeri
Indira i Emina zvezde večeri
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt