Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
JK šalje mamu u kuću VB
18.01.2010.
Izvor: Alo

JK šalje mamu u kuću VB
Zbrka.com

Mediji se već dugo bave spekulacijama ko će biti novi učesnici „Veliki brat VIP“, koji će se prikazivati od 30. januara, a redakcija „Skandala“ je prva došla do saznanja da će jedan od ukućana biti i Divna Karleuša, novinarka i majka Jelene Karleuše.

Ovakav razvoj situacije ne čudi jer je Jelena bila gost serijala „Veliki brat ol stars“, a potom se pojavila i u regularnoj sezoni tog rijalitija.

Takođe, Karleuša je nedavno potpisala ugovor s producentskom kućom „Šoumaster“, koja posluje u okviru „Emoušna“, pa nije isključeno da će Divna boravak u kući iskoristiti da promoviše koncert svoje ćerke, zakazan za 15. maj u „Beogradskoj areni“.

U želji da dobijemo potvrdu ove informacije, pozvali smo ljude iz produkcijske kuće, ali su oni ostali nedostupni za komentare do zaključenja ovog broja.

Inače, osim Divne Karleuše, kao eventualni ukućani pominju se Mićko Ljubičić, Era Ojdanić, Sanja Papić, Bora Drljača, Nataša Bekvalac, pa čak i Marija Šerifović. Zanimljivo u slučaju da Marija pristane je da ljudi iz produkcije, kako saznajemo, planiraju da u kuću uvedu i njenog polubrata Danijela Pavlovića, učesnika „Operacije trijumf“.

Bogati protiv siromašnih

Interesantno je da će ovaj VIP serijal biti i dalje u znaku krize, ali na sasvim drugačiji način. Naime, ovih dana je krenula reklama u kojoj se serijal najavljuje kao „bogati protiv siromašnih“, a u pitanju je, kako „Alo!“ saznaje, koncept po kojem će jedan deo kuće biti izuzetno luksuzno opremljen, dok će drugi deo biti čak i bez nekih elementarnih stvari.

Na primer, deo za siromašne neće imati toalet već će učesnici koristiti poljski WC. Tako će ceo serijal biti „borba“ bogatih i siromašnih, s tim što će učesnici menjati mesta, pa će oni koji će jedno vreme živeti kao bogataši, već možda sledeće nedelje preći u deo za siromašne.

Da li će, kao u izraelskom serijalu, biti izabran gazda koji će morati da odredi ko će biti u delu za bogate, a ko u delu za sirotinju, ili će to birati organizatori, videćemo već za desetak dana. Inače, ovakav način takmičenja u „Velikom bratu“ prvi put je viđen u Holandiji 2001. godine i pokazao se kao izuzetno zanimljiv i gledan.

Ko je Divna Karleuša

Divna Karleuša je dugogodišnji novinar Radio Beograda, koja je karijeru stavila u drugi plan kada je njena ćerka Jelena krenula u estradne vode.

Bila je udata za kapetana Dragana Karleušu, dugogodišnjeg zamenika načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije.

Dugo je bila u vanbračnoj vezi s pevačem Velimirom Mitrovićem Galetom, s kojim je nedavno prekinula romansu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sekin butik zapaljen zbog kockarskih dugova
Sekin butik zapaljen zbog kockarskih dugova
Play - VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
Play - Stranci zakupili sve hotele u Guči i okolini
Stranci zakupili sve hotele u Guči i okolini
Play - Najveći Sekin koncert do sada
Najveći Sekin koncert do sada
Play - Ana Nikolić pred bankrotom
Ana Nikolić pred bankrotom
Play - VB 2009 - Danica - Ne dopada mi se Arsa već Karlo
VB 2009 - Danica - Ne dopada mi se Arsa već Karlo
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt