Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Jelena Karleuša optužuje Cecu Ražnatović
16.01.2008.
Izvor: Press Online


Warning: getimagesize(/home/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/images/jelena-karelusa-optuzuje-cecu-raznatovic.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/zbrka1/public_html/zanimljivosti-i-jet-set/artikal.php on line 155
Jelena Karleuša optužuje Cecu Ražnatović
Zbrka.com

Na dan Arkanovog osmogodišnjeg pomena, Jelena Karleuša optužila Cecu Ražnatović za ubistvo njenog bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande

Jelena Karleuša izazvala je još jedan skandal. Kontroverzna pevačica optužila je svoju koleginicu Cecu Ražnatović da stoji iza ubistva njenog pokojnog verenika Zorana Davidovića Ćande, ubijenog u sačekuši 2000. godine. U intervjuu za „Scandal Karleuša tvrdi da je prisustvovala telefonskom razgovoru, obavljenom posle Arkanovog ubistva, u kome je Ceca navodno otvoreno zapretila Ćandi.

- Kada je Arkan ubijen, sedela sam pored Zorana, koji je okrenuo Cecin broj da joj izjavi saučešće, a ona je vrisnula u slušalicu: „Vući će ti se creva po Beogradu! Ja sam to čula, jer sam sedela pored njega. Nepuna dva meseca posle toga prosuli su mu mozak - kaže Karleuša, uz napomenu da prema Ceci ne gaji nikakvu poslovnu, već isključivo privatnu netrpeljivost.

- Ona je super pevačica, ali jebo ti to pevanje, koncerte, hitove, kada iza toga postoji toliki mrak... Ceca je bila u kumovskim odnosima s ljudima koji su ubili mog verenika. Ne kažem da je povukla obarač, ali po mojim saznanjima imala je veliku korist od toga da se Zoran ubije. I uticala je na osobe koje su ga ubile. Ja sam to rekla policiji i mogu da im ponovim opet.

Na pitanje zašto policija nije reagovala na njene optužbe, Karleuša odgovara.

- Otprilike se otkrilo ko je pucao na Zorana, a otkrila se i umešanost raznih ljudi, pa i Cecina, zbog čega je i zabranjena na Pinku - navodi Karleuša.

Ceca Ražnatović kaže da je sramotno to što je ovaj skandalozan intervju njena koleginica dala tačno na osmogodišnji pomen Željka Ražnatovića, ali nije želela da, kako navodi, komentariše „bolesne izjave.

- Nema potrebe bilo kakvim komentarima davati na značaju nečijoj bolesnoj izjavi - kratko je navela Ceca za Press.

ŠLIHTALA SE CECI SMS PORUKAMA

Kako saznaje Press, Jelena Karleuša poslala je pre desetak dana i SMS poruku Ceci Ražnatović, koja je, za razliku od intervjua, imala potpuno drugačiji ton.

- Ceca je nedavno sa broja Jelene Karleuše dobila neverovatno šlihtarsku SMS poruku. Bez ikakvog povoda, Karleuša joj je poručila da upravo s društvom sluša njene pesme, koje su vrhunske. Ceca joj nije odgovorila, jer zna da je Karleuša njome opsednuta - navodi blizak Ražnatovićkin saradnik za Press.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Želimo da skinemo Mariju Karan i Nikolinu Pišek
Želimo da skinemo Mariju Karan i Nikolinu Pišek
Play - Ko je koga kopirao
Ko je koga kopirao
Play - Farma - Firči vređao Bosance
Farma - Firči vređao Bosance
Play - Gogi Sekulić ukraden auto
Gogi Sekulić ukraden auto
Play - Ceca zbrisala na Kipar ?
Ceca zbrisala na Kipar ?
Play - Stare i nove zvezde
Stare i nove zvezde
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt