Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
I posle Farme - Farma
04.07.2010.
Izvor: Press Online

I posle Farme - Farma
Zbrka.com

Iako je prošle subote završen uz rekordnu gledanost, najpopularniji rijaliti je dobio svoj nastavak u obliku sudskih tužbi, najave štrajka glađu, pa čak i fizičkih pretnji.

Kada je pre sedam dana, tačno u ponoć, proglašen pobednik drugog serijala rijaliti-šoua „Farma", mnogi su verovali da je agoniji konačno došao kraj. Međutim, umesto da se sve završi na gostovanjima farmera po zabavnim emisijama, zla krv sa imanja prenela se i u spoljni svet. Strasti među bivšim farmerima se i dalje ne smiruju, štaviše, neki od njih se žale da im je ugrožen život, dok drugi najavljuju tužbe.

Da će sve ostati po starom videlo se već na prvim zajedničkim televizijskim gostovanjima gde je svako nastavio da vrti svoju priču. Mnogi su se ponadali da će zajedničko krstarenje na koje ih je odveo Željko Mitrović ipak smiriti strasti.

Mitrović je, naočigled novinara, pokušao da pomiri posvađane farmere Miloša Bojanića i Ivana Fecea Firčija. Maltene ih je na silu dovukao jednog do drugog, zagrlio ih i slikao se s njima, ali su oni odbili da zakopaju ratne sekire. Tokom puta do Budve i žurke na jahti, Bojanića su svi prisutni farmeri ignorisali, osim Mine Kostić.

Milena i NemanjaPretnje ubistvom

Bilans ovog šou-programa nije nimalo ohrabrujući. Tužbu je prvi najavio Aca Lukas, koji tvrdi da će Milošu Bojaniću uzeti svih 100.000 evra zbog klevete, što će mu biti početni kapital za osnivanje fonda za borbu protiv narkomanije.

Nešto slično se smeši i „Ćeranićima" - Mileni i Nemanji, protiv kojih je tužbu najavio Vlada Stanojević.

Iako tvrde da njihova ljubav nikada nije bila jača, Milena i Nemanja su na tankom ledu i kada je reč o poslu, jer će odluku Saše Popovića o opstanku u „Grandu" saznati tek na jesen. Do tada, Popović im je savetovao da se odmore.

 

Ivan Fece Firči tvrdi da mu je život ugrožen i da mu prete Miloševi fanovi.

- Prete mi Miloševi Krajišnici. Tako su se barem predstavili. U strahu sam za svoj život i verujte mi, šokiran sam saznanjem u kakvoj zemlji živimo. Ne znam šta da radim, upravo se konsultujem sa advokatom oko toga šta ćemo da preduzmemo. Ne bih da dižem prašinu pre nego što se dogovorim s njim - izjavio je Firči, koji tvrdi da postoje organizovane grupe koje imaju za cilj da mu oduzmu život.

Ivan Fece Firči

On je rekao da su mu, dok je bio na „Farmi", na ulici napadali devojku. Takođe, rekao je da ima stotine pretnji smrću, kao i da je njegov prijatelj završio u urgentnom centru razbijene lobanje samo zato što je rekao da ga poznaje. Na sve to, nastavila su se i njegova javna prepucavanja sa bivšom suprugom Marinom Perazić.

Za život se boji i Zorica Brunclik, bar tako tvrdi njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, jer je izjava pobednika „Farme" da je pojedine farmere trebalo gađati kamenjem umesto jajima otvoren poziv na ubistvo.

Farma u brojkama- Miloš Bojanić poziva na kamenovanje! Razumite, kamen nije što i jaje. Kamen se ne razlikuje od metka! I jedno i drugo mogu da ubiju čoveka! To je otvoren poziv na ubistvo! On je Zoricu nazvao zlikovcem! Pa, znate li gde je mesto zlikovcima u današnjoj Srbiji?!

To su ratni zločinci koji su po zatvorima! Već smo podneli tužbu protiv Miloševih laži o stanu i proces je započet. Tužićemo ga za svaku laž, pretnju, ružnu reč koju je izgovorio na račun moje porodice. Nismo tražili policijsku zaštitu, ali u dogovoru sa advokatima spremni smo na svaki korak kako bismo se zaštitili - ispričao je Kemiš, čija je supruga dobila jaje u glavu tokom finalne večeru ispred studija u Šimanovcima.

„Teror" nad Milošem

Do oštrog sukoba je došlo i tokom emisije „Farma - narod pita", a sve se završilo tako što je Maca napustio emisiju, a Dragana Milošević tvrdi da joj je napao oca i brata. Posle emisije, pobednik Miloš Bojanić je najavio štrajk glađu jer se nad njim „sprovodi teror".

- Ukoliko je neko spreman da omalovaži moju ličnost, nagradu, kao i sve ljude koji su glasali za mene, ja sam spreman da stupim u štrajk glađu dok taj koji mi je dao tu nagradu ne odbrani mene, moju publiku i glasače - rekao je Miloš, kome je na pobedi iz haškog pritvora čestitao policijski general Milan Lukić.

I dok većina nastavlja sa svađama i pretnjama, ima i onih koji su zahvaljujući ovom rijalitiju profitirali. Finalistkinja Mina Kostić pomirila se sa dečkom Igorom i par je odlučio da sebi pruži novu šansu. Vladi Stanojeviću smeši se novi voditeljski angažman u jutarnjem programu TV Pink, a bračni par Mitrović najavio je za jesen tri nove „Farme" - u Srbiji, Bugarskoj i Sloveniji. Licitacija za učesnike je već počela, a mnogi su izjavili da su za dobar honorar spremni na sve!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Ivanović - Kalendar za 2009
Ana Ivanović - Kalendar za 2009
Play - Seksi Iva Štrljić
Seksi Iva Štrljić
Play - Troicki smuvao Olju Crnogorac
Troicki smuvao Olju Crnogorac
Play - Severina peva Marku Miškoviću
Severina peva Marku Miškoviću
Play - Stefan - Boki je smrdljiva nakaza
Stefan - Boki je smrdljiva nakaza
Play - Ana Ivanović u FHM-u
Ana Ivanović u FHM-u
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt