Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Hoću hoću dijamante
12.01.2008.
Izvor: Kurir

Hoću hoću dijamante
Zbrka.com

Folkerka Sanja Đorđević poznata je po tome što zbog svojih ukućana novogodišnjim praznicima pridaje veliku važnost, a da je tek pravo slavlje za nju - Božić. Ove godine i te kako je imala razloga za slavlje, jer je dobila poklon vredan nekoliko hiljada evrića. Iako se u porodici Đorđević za Novu godinu razmenjuju pokloni, za razliku od lane, kada je od supruga Petra dobila bundu vrednu deset somića, sada je morala da se zadovolji buketom cveća, ne znajući da je pravo iznenađenje čeka na njen najsvetiji praznik, Božić - saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora:

- Pevačica je vidno raspoložena, došavši iz crkve, sačekala položajnika, ispoštovala sve običaje, među koje spada i bogata, svečana trpeza. Kada su Sanja, njena ćerka Ivana i suprug seli da ručaju, sva srećna što su svi na okupu, nije ni primetila lepo uvijenu kutiju pored Peričinog tanjira. I, pre nego što će se pomoliti i baciti se na klopu, Perica je ustao i krenuo ka njoj sa lepo dekorisanom kutijicom u rukama. Sanja ga je bledo gledala ne znajući zašto ustaje od stola, ali pre nego što se snašla, on ju je podigao, čvrsto zagrlio i čestitao joj Božić uručivši joj dar - kaže sagovornik Kurira i nastavlja:

- Kada je pevačica otvorila plišanu kutiju, zanemela je od lepote ogrlice od belog zlata sa priveskom u obliku srca i dijamantom. Iskusna kada je reč o nakitu, znala je da se radi o Šopardovoj ogrlici iz kolekcije Hepi harts. Sva srećna, pevačica je počela je da ljubi muža i ćerku, skakućući po kući, a kada se malo pribrala, pozvala je najbliže prijateljice da im se se pohvali poklonom. Odmah je isplanirala da će ogrlicu premijerno prošetati na novogodišnjoj tezgi u Kumanovu - zaključuje izvor Kurira.

U želji da proverimo informaciju, nazvali smo Sanju, koja nam je potvrdila reči našeg sagovornika, ali o ceni nije htela da prozbori ni reč jer, kako nam reče, ne želi da bilo ko stekne utisak da se razmeće, pogotovo sad, kad ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Bogdan Diklić ranjen u oko
Bogdan Diklić ranjen u oko
Play - Oženio se Aca Lukas
Oženio se Aca Lukas
Play - Nataša Bekvalac i Novak Djoković u vezi ?
Nataša Bekvalac i Novak Djoković u vezi ?
Play - Boki 13 - Bane pozdravio te bivši dečko
Boki 13 - Bane pozdravio te bivši dečko
Play - Sandra Mitrović - Ambiciozna i tvrdoglava na tatu Željka
Sandra Mitrović - Ambiciozna i tvrdoglava na tatu Željka
Play - Vampir ili duh u selu kod Leskovca
Vampir ili duh u selu kod Leskovca
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt