Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Goran Bregović izašao iz bolnice
20.06.2008.
Izvor: Press Online

Goran Bregović izašao iz bolnice
Zbrka.com

Goran Bregović danas izlazi iz bolnice, lekari mu na najmanje mesec dana zabranili da svira, vozi automobil i diže teške stvari

Goran Bregović danas će napustiti Klinički centar Srbije. Osam dana nakon što je pao s merdevina dok je brao višnje u dvorištu svoje kuće i povredio kičmu, slomio desnu ruku i doživeo kontuzije grudnog koša i stomaka, slavni muzičar će lečenje nastaviti u svom domu na Senjaku.

Bregin lekar, dr Zlatibor Lončar, kaže za Press da je bivši lider „Bijelog dugmeta" jedan od najboljih pacijenata koje je imao, ali upozorava da će Bregović, sem o kičmi, koju je operisao prošlog petka, morati da vodi računa i o desnoj ruci, koju je na istom mestu slomio po drugi put.

- Goran Bregović je disciplinovan pacijent, koji sluša sve savete lekara. Nema nikakve prohteve i zahvalan je za saradnju. Na desnoj ruci ima gips od šake do lakta. On je prošle godine pao sa motora i slomio tu ruku, a prilikom pada sa višnje povredio je na istom mestu. Problem je u tome što posle tog incidenta nije želeo da nosi gips nego fiksator, pa povredu nije sanirao i sada i ta povreda diktira nastavak njegove karijere. Gips na ruci će nositi još deset dana, a i nakon toga ga čekaju intenzivna fizikalna terapija i stalne vežbe - navodi Bregin lekar.

Doktor Lončar dodaje da Bregović ima želju da se što pre vrati radu:

- Uporan je i jedva čeka da se oporavi i počne da radi, ali, po svemu sudeći, moraće da vodi računa, jer ako ne poštuje plan fizikalne medicine produžiće tok oporavka. Oko struka mu se nalazi fiksator (mider), koji mu pruža veću sigurnost kada radi fizikalnu terapiju i vežbe za noge i kičmu - kaže dr Lončar, koji nije želeo da kaže kada se može očekivati da se poznati umetnik vrati muziciranju, uz napomenu da to nije preporučljivo još najmanje mesec dana.

- Danas ili u ponedeljak najverovatnije skidamo konce, a kontrola je za 15 dana. Goran ne sme ništa teško da podiže, ne sme da pravi nagle pokrete, niti da vozi automobil. Do sada se pridržavao svega što su mu fizijatri rekli, pa verujem da će tako biti i dalje i da će vrlo brzo biti onaj stari - zaključuje Bregovićev lekar.

Brega za Press: Slušam lekare, dobro se osećam, hvala što brinete!

U izjavi za Press Goran Bregović je potvrdio da postoperativni tok protiče dobro: - Dobro se osećam, slušam savete lekara i disciplinovan sam. Hvala što brinete za moje zdravlje, ali ne volim o sebi da pričam za novine jer se, najiskrenije, ne osećam se lepo u takvim situacijama. Oporavljam se, idem na fizikalnu terapiju i to je sve što sada mogu da vam kažem - naveo je skromno Bregović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Danica bi se smuvala i sa Radišom zbog para
Danica bi se smuvala i sa Radišom zbog para
Play - Olja Crnogorac priznala da je sa Viktorom Troickim
Olja Crnogorac priznala da je sa Viktorom Troickim
Play - Jelena Karleuša isprozivala Sašu i Brenu
Jelena Karleuša isprozivala Sašu i Brenu
Play - Braća Šarić i srpska estrada
Braća Šarić i srpska estrada
Play - Jovana Janković - Evrovizija je posao snova
Jovana Janković - Evrovizija je posao snova
Play - Nikola Paunović i Vukašin Brajić: Tuča zbog devojke!
Nikola Paunović i Vukašin Brajić: Tuča zbog devojke!
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt