Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Gola Biljana Srbljanović - Rani radovi gradonačelnice
04.05.2008.
Izvor: Kurir Info

Gola Biljana Srbljanović - Rani radovi gradonačelnice
Zbrka.com

U predizbornoj kampanji Biljana Srbljanović, kandidat LDP za gradonačelnika, zaboravila da se pohvali ranim filmskim radovima i istakne najjače argumente

Biljana Srbljanović, kandidat Liberalno-demokratske partije za gradonačelnika, svoje najbolje „argumente“ pokazala je znatno pre nego što je rešila da se baci u političke vode, istakavši se u golišavim scenama filma „Zemlja istine, ljubavi i slobode“.

Sve je otprilike teklo ovako:

Iza kamere: Predrag Bambić Bambi, snimatelj CNN iz doba agresije NATO. Ispred: Biljana Srbljanović, francuska diplomatkinja, dramski pisac i intelektualna perjanica područja oko kojeg kruži beogradski tramvaj „dvojka“. Tema: Sprdanje s bombardovanjem. Naslov: Zemlja istine, ljubavi i slobode. Uloga: prostitutka. Ocena glume: Fazbinder bi se prevrnuo u grobu. Ujka Radovan (Karadžić) samo prevrće očima.

U ulozi prostitutke u autorskom filmu „Zemlja istine, ljubavi i slobode“ prosto je briljirala u erotskim scenama, a ukoliko iza njenih golišavih kadrova ne stoji dublerka - alal vera! Ko bi i pomislio da je ova žestoka intelektualka ispod odeće zaista - žensko?

Osim naprednih ideja, hrabrosti i nesumnjivog intelekta, ova Pljevljanka dokazala je da se nije džaba rodila u Švedskoj, kolevci akcionih filmova. U svakom slučaju, Biljana u svojoj glumačkoj biografiji ima i ulogu lezbijke u seriji „Lisice“, a trenutno - glumi političarku. Zašto glumi? Zato što tvrdi da nije član LDP, a ako nije ona, nije ni Čeda. Ni Beba. Zato što je još u januaru ove godine tvrdila: „Nemam ambicije - osim da preživim“. A sada su joj ambicije odjednom porasle: „Ja sam posvećena Beogradu do te mere da sam u svojoj zvaničnoj biografiji izmenila mesto rođenja i umesto Stokholma pišem Beograd. Tako da ću se preseliti i vraćam se u Beograd za nekoliko dana.“ I ako može, odmah me izaberite za gradonačelnicu.

MA, KAKVI GENI

Biljana Srbljanović napisala je sedam drama i naša je najnagrađivanija dramska spisateljica. Veoma je aktivna u pisanju blogova (internet pričaonica, uglavnom istomišljenika). Udata je za Gabrijela Kelera, francuskog diplomatu, od kog je mlađa 23 godine. I mada može da se pohvali vrhunskim krvnim zrncima iz Pljevalja, čiji DNK je istovetan kao u Raša Karadžića, to joj ne pada na pamet. „Nije mi to važno“, rekla je dokazujući da u svakom žitu ima kukolja, a misleći, u stvari, da je ona - žito. Glumila je u četiri filma, ali ni u jednom kao u ovom o voljenoj joj zemlji.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Umro sin Marine Tucaković
Umro sin Marine Tucaković
Play - Ceca u crvenim gaćicama za doček Nove godine
Ceca u crvenim gaćicama za doček Nove godine
Play - Ana Kokić - Opet bih se razgolitila
Ana Kokić - Opet bih se razgolitila
Play - Farma - Vendi stolicom gadjala Marijana
Farma - Vendi stolicom gadjala Marijana
Play - Hari Mata Hari oduševio Beograđane
Hari Mata Hari oduševio Beograđane
Play - Ceca otputovala u Australiju - Vratiću se
Ceca otputovala u Australiju - Vratiću se
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt