Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Farma - Još jedan skandal
01.10.2009.
Izvor: Alo

Farma - Još jedan skandal
Zbrka.com

Od ponedeljka uveče kada su VIP učesnici „Farme“ slavili uz alkohol, pečeno prase i pevanje četničkih pesama, sa programa „Pink BH“ do daljeg je skinut prenos ovog rijaliti šoua!

Iako su učesnici ovog šoua pevali pesme iz svih delova bivše Jugoslavije, četničke pesme probudile su izgleda nacionalne duhove, zbog čega se „Farma“ već tri dana ne prikazuje u Bosni.

Po rečima Lajle Torlak, glavne i odgovorne urednice „Pink BH“, „Farma“ je zabranjena, između ostalog, i zbog šubare sa četiri S, koju Saša Ćurčić nosi gotovo od prvog dana.

- Lično sam tražila da se „Farma“ skine sa programa. Mi ovde imamo regulatornu agenciju, koja nam je poslala nekoliko opomena za širenje mržnje. Blago sam se naježila kada sam gledala šou i dok u nekim glavama ne dođe do promene, ja kao glavni odgovorni urednik, ne smem dalje da puštam taj program - rekla je Lajla.

Ona ističe da je „Farma“ samo privremeno skinuta sa bosanske televizije i da će se ponovo prikazivati samo ukoliko se takve stvari ne budu ponavljale. Da li nečiji nacionalni ponos vređa i srpska šajkača, koju farmeri naizmenično nose, takođe smo pitali urednicu „Pink BH“.

- To su nacionalna obeležja srpskog naroda i ne bi trebalo da vređaju nikoga. U hrvatskoj „Farmi“ nije bilo takvih stvari i niko nije bio vređan na nacionalnoj osnovi. Zbog toga mi „Farmu“ nećemo prikazivati dok se neke stvari ne promene.
 

„Pink“: Poštujemo njihovu odluku

U saopštenju koje nam je poslala Televizija „Pink“ između ostalog piše:
„Poslovna orijentacija PINK MEDIA GROUP usmerena je uvek na pacifikaciju odnosa u regionu, pažljivo vodeći računa o recidivima prošlih vremena.

Uređivački kolegijum PINK BH kao nacionalni emiter sa visokim stepenom odgovornosti prema gledaocima i u skladu sa poslovanjem u okvirima zakona o radiodifuziji, ne želi da na bilo koji način vređa ili provocira nijednog gledaoca.

Odlukom uređivačkog kolegijuma TV PINK BH da do daljnjeg prekine emitovanje rijaliti šou programa ‘Farma’ jasno se potcrtava poslovna politika korporacije PINK MEDIA GROUP. PINK BH će razmotriti uslove i doneti odluku o daljem emitovanju o kojoj će javnost biti blagovremeno obaveštena“.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Zamalo tuča farmera
Zamalo tuča farmera
Play - Maja Nikolić našla novog sponzora
Maja Nikolić našla novog sponzora
Play - Ana Nikolić - Glumila bih kučku
Ana Nikolić - Glumila bih kučku
Play - Goran Bregović - Tužiću Red Carpet
Goran Bregović - Tužiću Red Carpet
Play - Seka Aleksić na operaciji
Seka Aleksić na operaciji
Play - Nemanja udario ovna lopatom
Nemanja udario ovna lopatom
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt