Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Emotion tuži Macu
06.10.2008.
Izvor: Kurir Info

Emotion tuži Macu
Zbrka.com

Posle najnovijih primitivnih ispada Dragana Marinkovića Mace, "Imoušn" najavio tužbu i otkaz voditelju "Operacije Trijumf", da bi organizatori saopštili da je sve bilo samo štos!!!

U subotu uveče u emisiji "Najgori od sve dece" Marijana Mićić je pročitala navodno zvanično saopštenje u kojem se kaže da je "Imoušn" pokrenuo sudski spor protiv Marinkovića zbog njegovog ponašanja. Navodno, na njega su se žalili svi iz okruženja, pa je usled nemogućnosti da mu, zbog ugovora koji je potpisao, automatski da otkaz, "Imoušn" rešenje spora morao da potraži pred sudom. Većina gledalaca je na trenutak pomislila da se neko setio da malo smiri Marinkovića, ali reč je samo o scenariju emisije - nema nikakvog spora.

- To je stvar scenarija, samo šala i ništa više od toga. Budući da emisija ima takav koncept, scenaristi su odlučili da odu korak dalje. Cilj im je vrlo verovatno bio da dodatno zaintrigiraju javnost, i to je sve - kaže Marinela Kvapil, PR Produkcije "Imoušn".

Dragan Marinković, poznatiji kao Maca, nesumnjivo bi mogao da ponese ne baš laskavu titulu najprimitivnijeg voditelja današnjice. "Simpatični" Maca, naime, ni u jednom momentu ne razmišlja o činjenici da većina gledalaca rijaliti šoua "Operacija Trijumf" nije zainteresovana da sluša bljuvotine kojima obiluje svaka njegova rečenica. Ovome u prilog govore i internet forumi, na kojim većina gledalaca koji ostavljaju komentare osuđuje Macino ponašanje. Bahatost, cinizam i neosporan talenat za ismevanje svega i svakoga samo su neke od "vrlina" Dragana Marinkovića, jednog od četvoro voditelja rijaliti šoua "Operacija Trijumf". Ostaje nepoznanica koga je Maca svojim budalaštinama do te mere šarmirao da su baš njega izabrali da, pored ostalih voditelja, "zabavlja" milionski auditorijum.

Marinković je i ranije, u kojoj god emisiji da se pojavio, bilo kao gost ili kao voditelj, u prvi plan isticao "svoj fazon", koji je oduvek obilovao psovkama i primitivizmom, pa se može reći da je produkcija "Imoušn" znala koga regrutuje za svoj šou. Ili možda nije?!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Veliki brat i Farma odvale
Veliki brat i Farma odvale
Play - Stefan - Boki je smrdljiva nakaza
Stefan - Boki je smrdljiva nakaza
Play - Željko Mitrović - Otkriću ko me je trovao
Željko Mitrović - Otkriću ko me je trovao
Play - VB 2011 - Marijana i Nemeš imali seks u bazenu pred svima
VB 2011 - Marijana i Nemeš imali seks u bazenu pred svima
Play - VB 2011 - Ponovo imali seks pred kamerama
VB 2011 - Ponovo imali seks pred kamerama
Play - Napravila bih seču knezova
Napravila bih seču knezova
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt