Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ekrem umalo izgubio život
08.02.2011.
Izvor: Alo!

Ekrem umalo izgubio život
Zbrka.com

Bivši farmer Ekrem Jevrić pre dve noći preživeo je životnu dramu, kada je u toku noći zbog pojave „crnog leda“ sleteo sa puta i samo pukom srećom izbegao smrt!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Jevrić je u nedelju uveče imao zakazan nastup u jednom lokalu blizu svoje kuće, ali u povratku je zbog dekoncentracije u toku vožnje prevideo klizavu deonicu i sleteo s puta.

- Ekrem je pre nekoliko dana ugovorio nastup u jednom od lokala i tamo otišao sa prijateljem. Posle lude noći, rano ujutru krenuli su kući i umalo izgubili život. Ekrem je vozio, a prijatelj sedeo na suvozačkom mestu. U Americi su zbog posledica globalnog zagrevanja trenutno veliki snežni nanosi, pa se na putu pojavljuje takozvani crni led.

Ekrem nije primetio lošu deonicu i u jednom trenutku je samo izgubio kontrolu nad vozilom, koje je izletelo s puta i krenulo niz padinu. Zbog brzine se nekoliko puta prevrnulo i završilo na krovu - rekao je za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodao da ni sam ne zna kako je pevač ostao živ.

- Kada smo se čuli nakon nesreće, samo mi je uplašeno rekao: „Bate moj, mnogo sam se uplašio, ne znam ni sam kako sam ostao živ! Prevrtali smo se milion puta, a vrata nisam mogao da otvorim sam.

Gledao sam smrti u oči!“ Neverovatno je kako je iz cele drame izašao sa malim povredama, jer su se sva vrata ulubila tokom pada, tako da nisu mogli da izađu. Postojala je opasnost i da, uprkos tome što su preživeli pad, stradaju od promrzavanja, ali je na svu sreću neki čovek, koji je tuda prolazio, video polupanu bankinu i tragove kočenja, pa je stao, ugledao prevrnuti automobil i čuo kako zapomažu. Brzo je pozvao Hitnu pomoć i policajce koji su uspeli da izvuku Ekrema.

Bio je izubijan po telu od udaraca, međutim, Hitna pomoć ga je odmah odvezla u bolnicu, gde su povrede sanirane. Moraće da leži kod kuće nekoliko dana, ali oporavak neće trajati dugo. I sam je svestan da ga je samo korak delio od smrti - priča za naš list izvor i dodaje da je njegova žena Igbala odmah došla u bolnicu i da od straha nije znala gde se nalazi.

- Igbali su za saobraćajnu nesreću javili odmah nakon što su pristigli u bolnicu i ona je brzo sa jednim od sinova stigla tamo. Uplašila se strašno i samo je vikala: „Hoće li on biti dobro? Je l‘ sve u redu?“

Sve se smirilo kada je ušla kod Ekrema u sobu i saznala da će ga brzo pustiti kući - završio je naš izvor.

U želji da čujemo kako se Jevrić oseća, pozvali smo ga, ali on iz razumljivih razloga nije bio dostupan, a naša saznanja potvrdio je njegov menadžer.

- Tačno je da je Ekrem doživeo nesreću, ali, na svu sreću, sada se oseća dobro - rekao je Srđan Jovanović za „Alo!“.

„Crni led“ mu umalo došao glave

Takozvani crni led, za koji se pretpostavlja da je uzrok zbog koga je Jevrić izgubio kontrolu nad automobilom, već je odneo mnoge živote na istočnoj obali SAD, a među žrtvama su bila i dva građanina Srbije.

Ova pojava dešava se na mestima na kojima se voda na vreme ne ukloni sa ulice, pa ona, kada temperatura padne, postaje led koji je toliko gladak i providan da se ispod njega vidi asfalt, tako da vozači nemaju osećaj da nailaze na klizavu deonicu puta.

Zbog toga ne uspevaju na vreme da reaguju, izgube kontrolu nad vozilom, a dešavaju se i smrtni ishodi poput nesreće u kojoj su Radovan Vulikić (27) iz Beograda i Miloš Milićević (31) iz Knjaževca poginuli u Vašingtonu!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Mihajlovski se tajno udala
Ana Mihajlovski se tajno udala
Play - Peca opet u gej klubu
Peca opet u gej klubu
Play - Dragana i Vlada - Na pomolu nova ljubav
Dragana i Vlada - Na pomolu nova ljubav
Play - Nataša Bekvalac - Nikada se više neću udavati
Nataša Bekvalac - Nikada se više neću udavati
Play - Čola na američkoj turneji
Čola na američkoj turneji
Play - Junaci Operacije trijumf na Karanovom koncertu
Junaci Operacije trijumf na Karanovom koncertu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt