Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ekrem se ponaša kao kriminalac
06.01.2011.
Izvor: Alo!

Ekrem se ponaša kao kriminalac
Zbrka.com

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić smatra da su sudnice i sudovi puni osoba poput Ekrema Jevrića, koji prvo nešto rade, uživaju u tome, pa se brane kako se ničega ne sećaju.

- I sami ste svesni da se najčešće kriminalci posle nekog zločina brane rečima da se ničega ne sećaju ili da ih je neko na to naterao. Ekremova priča mi sad liči upravo na to. Iskreno, u tom intervjuu koji je dao, a u kome me kao više ne voli i ne znam šta još, vidim da nisu njegove reči jer poznajem njegovu sivu masu.

To je maslo Ekremovih glasnogovornika. On nije dorastao jednom rijalitiju, jer da jeste, trebalo je da kaže da smo igrali igru, kao što i jeste. Verujem da sad kod porodice prolazi torturu kao da je na Golom otoku, pa ispašta zbog ponašanja u „Farmi“. Ja taj problem nemam - objašnjava Vendi svoje viđenje novonastale situacije.

- Kako komentarišeš ovu njegovu naglu promenu u ponašanju, šta misliš da je uzrok tome?

- Iskreno, drago mi je što je doživeo otrežnjenje, ali je problem u tome što me je obično ljubio i lizao mi stopala i prste ujutru ili kad je bio trezan. Jedino ako on nije fenomen, pa da leže trezan, a da se budi pijan, ne znam.

- Jevrić ti je zamerio i to što dozvoljavaš gostima na nastupima da te ‚vataju, guraju novac u dekolte, a takođe mu smeta što su te gosti ljubili, a njemu nisi dala.

- Dovoljno dugo sam u ovom poslu da mogu na svojim nastupima da prepoznam kulturne i fine goste od onih drugih. Ako ja dozvolim nekom gostu da mi priđe, on će to moći, a ako ja ne dam, neće moći, shodno tome ti koji imaju zeleno svetlo mogu i da mi ubace novac u dekolte.

Što se tiče poljubaca, Ekremu je bilo objašnjeno da možemo biti samo prijatelji, a ja njega nisam mogla da sprečim da se zaljubi u mene iako sam pokušala. Čak sam pokušala i Igbali sa imanja da objasnim da je to platonska ljubav, naravno, na način na koji će ona to razumeti.

Ja ne znam šta sam drugo mogla da uradim da ga sprečim da se zaljubi u mene jer je sam 1.000 puta rekao da nije do sada upoznao bolju, lepšu i pametniju ženu od mene. Jedino sam mogla da ga ubijem, ali to nije, naravno, dolazilo u obzir jer smo otišli u rijaliti.

- Kako si doživela Ekremovo plakanje za tobom kad si ispala iz „Farme“?

- On nije plakao nego je ridao, to su svi mogli da vide. Njegovi glasnogovornici ne bi trebalo od naroda da prave ludake i da se prave da se ništa nije desilo jer su svi videli kako je Ekrem doživeo moje ispadanje. On se raspadao! Za mnom je ridao, a za Bokijem 13 je plakao.

To znači da smo mu mi najviše značili na farmi. Porodici ne ide u prilog ta priča jer je to bio Ekremov raspad sistema, ali jednim delom to opravdavaju njegovih osam razreda osnovne škole, demode izgled i neemancipovanost. Sa svim tim vrlinama i manama je pokazao da sam ja objekat njegovog zaljubljivanja.

- Zašto si na finalnoj večeri „Farme“ skoro sve vreme ćutala dok te je napadala Ekremova sestra Sabrija?

- Ja sam lepo objasnila da nisam psiholog, psihijatar, astrolog da bi se bavio slučajem kakav je njen. Ekremova sestra, koja inače pušta brkove i bradu i kojoj kosa raste iz obrva, trebalo je da zna da njen brat ulazi u rijaliti program, a ne u emisiju „Znanje imanje“. Ma ona živi u maloj amplitudi, a način njenog razmišljanja je totalno arhaičan.

- Sabrija je u emisiji izjavila da bi se sa tobom i fizički obračunala kako bi sprečila tvoj i Ekremov kontakt i susret.

- Da nije bilo kamera, skratila bih je za glavu i obrisala pod sa njom. Realno, svaki moj potez bio bi dočekan na nož, a njen ne, jer je ona neoprimitivac koji nema blage veze šta je televizija i kako treba da se ponaša na njoj jer dolazi iz neke vukojebine.

Eva Ras je zaljubljena u Bakija

Pred kraj „Farme“ tvoj odnos sa Evom je zahladneo. Zašto?

- Eva je jednom prilikom pitala Bakija u koju fatalnu ženu je to bio ranije zaljubljen, a kada je on odgovorio da sam ja u pitanju, ona je promenila lični opis i ponašanje. Ne znam kako to da okarakterišem.

Jedino objašnjenje može da bude da se ona zaljubila u njega. Ne znam. Takođe, nagovarala je Peju da zajedno budu sluge i idu u štalu, kad je to čuo, Zoran je odustao od toga, pa je Bane upao na njegovo mesto.

Zorica je klečala preda mnom

Po izlasku sa imanja u Lisoviću sačekala te je i informacija da te je tvoja nekadašnja prijateljica Zorica Marković isprozivala u medijima i prebacila ti to što je nisi pozdravila i spomenula na farmi.

- To nije tačno jer smo je spominjali. Većina farmera me je pitala da li i dalje pevam kod nje, ali dobro, to sad nema veze. Mene su zvali i za prvu i za drugu „Farmu“, a ona je klečala i molila me da uđemo zajedno. Njene reči više nemaju nikakvu težinu, pogotovo posle toga šta je sve pričala o meni, Lepoj Lukić, Kaći.

Pitanje je ako ovako nastavi ko će joj još dolaziti u kafanu. Sve je to kod nje kratkog daha. A ja sam joj za „Hacijendu“ pravila reklamu i privlačila goste, a u „Lepezi“ nisam ni pevala. Uspela je dupetom kod mene da zatvori vrata.

Mina je napravila majmuna od Brunclikove

- Zorica Brunclik je rekla da si bruka za estradu i za ženski rod.

- Zorica je pokazala da nema ni promil autoriteta na farmi, a ni socijalnu inteligenciju. Ona je nestabilna osoba, plakala je na imanju non-stop, ceo život je zavisila od muškaraca.

Sama sebe je obesmislila, nema autoritet, rastegljivog je karaktera, nema stav ni svoje mišljenje. Ako je jedna Mina mogla da je nasanka i napravi majmuna od nje, onda je suludo da pričam o njoj, neuračunljiva je totalno.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Ivanović - Kalendar za 2009
Ana Ivanović - Kalendar za 2009
Play - Nataša Bekvalac - Kako vodim ljubav (Video)
Nataša Bekvalac - Kako vodim ljubav (Video)
Play - Paris Hilton odseda u Hajatu
Paris Hilton odseda u Hajatu
Play - VB 2009 - Ukućani ljuti na Manuela zbog Kiki
VB 2009 - Ukućani ljuti na Manuela zbog Kiki
Play - Survivor - Žao nam je što nismo ušle u finale
Survivor - Žao nam je što nismo ušle u finale
Play - U rijalitiju bez cigareta, alkohola i ružnih reči - Ćemo vredjao Miloša
U rijalitiju bez cigareta, alkohola i ružnih reči - Ćemo vredjao Miloša
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt