Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Džoni Štulić u Beogradu ?
18.09.2008.
Izvor: Press Online

Džoni Štulić u Beogradu ?
Zbrka.com

Goran Stamenković, agilni direktor producentske kuće „Emoušn", pokušaće da u muzički rijaliti-šou „Operacija Trijumf", koji krajem septembra počinje na B92, dovede najvećeg i najnedodirljivijeg rokera eks-Jugoslavije - Branimira Džonija Štulića. U intervjuu za Press Stamenković otkriva da se najozbiljnije sprema za veliku rok misiju, jer bi dolazak bivšeg lidera „Azre" na Košutnjak označio definitivan pečat na potvrdu da se zabavna muzika vraća u velikom stilu.

- Štulić, koji već dugo živi u Holandiji, izbegavajući bilo kakve kontakte s Balkanom, dolaskom u „Operaciju Trijumf" muzički bi i ujedinio narode bivše Jugoslavije - kaže Stamenković, i dodaje: - Džoni i „Azra" obeležili su celu jednu epohu i on je jedna od najvećih svetskih muzičkih legendi. Poznato je da već dugo izbegava bilo kakvo medijsko eksponiranje. Moja velika želja je da ga dovedemo u Beograd, i mislim da je došlo vreme da svi ljudi koji mogu da doprinesu da se na ove prostore vrati normalan život treba da se vrate na scenu i bore za svoja ubeđenja. Džoni se borio i bio je hrabar kada se za to moglo nadrljati, ali sad je potreban kao lider novog talasa.

Koga još fanovi „Operacije Trijumf" mogu da očekuju?

- Što se tiče dolazaka ostalih zvezda, već sada radimo na tome da za sledeći serijal dovedemo na otvaranje Kajli Minog ili Bijonse Nouls. Ove godine voleo bih da vidim Lenija Kravica i grupu „Kvin", koja je trenutno na svetskoj turneji (i koja će 29. oktobra imati koncert u Beogradu - prim. ur.).

Kakva organizaciona iznenađenja još može publika da očekuje?

- Puno smo uložili u vizuelni doživljaj. Opremu za specijalne efekte kupili smo od firme koja radi koncerte za Madonu. Sistem koji smo nabavili postoji samo u deset zemalja na svetu. Srbija je jedina u bližoj i daljoj okolini koja to ima, i to će biti dobar izvozni proizvod jer će svi veći koncerti internacionalnih zvezda u okolini sada to iznajmljivati od nas. Već na otvaranju će se videti deo, ali sigurno nećemo sve otkriti na početku, jer OT maraton traje 100 dana. Svi takmičari su već u Beogradu i rade se završne probe i testiranja. Uskoro pristiže i cela internacionalna ekipa, a zatim i pevačke zvezde koje će od Beograda napraviti svetsku muzičku metropolu.

Da li postoji mogućnost da se Dušan Svilar ili neka od zvezda „Granda", koje takođe polako skreću u pop vode, pojavi na sceni OT?

- Što se tiče pevača koji će se pojaviti u OT, poslednja stvar koju gledamo jeste koja mu je izdavačka kuća, već samo da li se uklapa u emisiju. Konkretno, s „Grandom" imamo odličnu saradnju, što je retkost na ovim prostorima. Saša Popović je profesionalac, koji je veoma posvećen poslu i brzo se dogovori oko saradnje, a ne mislim da smo konkurencija. Što se tiče Svilara, on mora da ima nešto svoje, jer ako budemo hteli pesme Zdravka Čolića, zvaćemo original.

Ismeta Krvavac u žiriju

Čuvena bosanska pevačica Ismeta Krvavac biće treći član žirija u „Operaciji Trijumf". Ismeta, koja će ovaj posao obavljati uz pomoć Marine Tucaković i Tončija Huljića, poznato je ime šlager muzike s kraja 70-ih. Posle angažmana u grupi „Ambasadori" radila je kao solista, a kasnije i kao voditeljka i urednica na Televiziji Sarajevo.

Zbrka.com
goran-stamenkovic-emotion

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Nikolić - Stari novi dečko
Ana Nikolić - Stari novi dečko
Play - Silvija Nedeljković - Nove grudi i novi dečko
Silvija Nedeljković - Nove grudi i novi dečko
Play - Gagi se požalio - Ja sam žrtva a ne Anabela
Gagi se požalio - Ja sam žrtva a ne Anabela
Play - Severina najurena sa Pinka
Severina najurena sa Pinka
Play - Katarina Ostojić Kaja - Brak sam provela u samoći
Katarina Ostojić Kaja - Brak sam provela u samoći
Play - VB 2009 - Enis pobeđuje?
VB 2009 - Enis pobeđuje?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt