Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Đusu preti od dve do deset godina robije - Nova svadja na Farmi
26.05.2010.
Izvor: Press Online

Đusu preti od dve do deset godina robije - Nova svadja na Farmi
Zbrka.com

Reper može da odgovara za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, izvršenih na naročito ponižavajući način. RRA pokrenula postupak protiv Pinka.

Reper Ivan Ivanović Đus mogao bi prilično da ispašta nakon izbacivanja sa „Farme" zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića. Kako tvrdi poznati beogradski advokat Bosiljka Đukić, reper bi mogao da odgovara za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji izvršenih na naročito ponižavajući način, za koje je zakonom zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora!

- Po mom mišljenju, u konkretnom slučaju radi se o krivičnom delu nedozvoljenih polnih radnji iz stava 182 stav 3 Krivičnog zakonika Srbije, jer je izvršeno na naročito ponižavajući način pred očima javnosti. Đus mora da zna da je gledanost „Farme" velika i da je nedozvoljene polne radnje uradio pred milionskim auditorijumom - kaže Đukićeva.

Veliko poniženje

Advokat kaže da porodica Bojanić može da podnese krivičnu prijavu.

- S obzirom na to da se ovo krivično delo goni po službenoj dužnosti i da javno tužilaštvo prati šta se u medijima objavljuje, najverovatnije da je nadležni tužilac već reagovao. U slučaju da nadležno tužilaštvo nije reagovalo, porodica Miloša Bojanića može da podnese krivičnu prijavu, nakon čega tužilac preduzima slučaj. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 10 godina zatvora, upravo zbog toga što žrtva trpi veliko poniženje - objasnila je ona.

Osim toga, Đus će zbog diskvalifikacije ostati i bez honorara za boravak na „Farmi" koji je, kako saznaje Press, trebalo da iznosi oko 5.000 evra (hiljadu evra po nedelji, u šouu proveo pet nedelja).

Rijaliti „Farma" od juče ima oznaku „za starije od 18 godina", vulgarnosti su „pipsovane", a TV Pink će, suprotno licenci, zbog nepristojnog ponašanja i psovki ubuduće izbacivati farmere iz šoua, obećala je Tanja Vojtehovski, predstavnik ružičaste televizije. Ovo je odlučeno nakon vanredne sednice Saveta republičke radiodifuzne agencije (RRA), koja je sazvana nakon velikog broja pritužbi zbog vulgarnosti u rijalitiju.

Za starije od 18

RRA je juče pokrenula postupak protiv televizije Pink zbog „ekstremno vulgarnog ponašanja" učesnika „Farme". Na konferenciji za novinare nakon sednice RRA predstavnici tog tela nisu želeli da prejudiciraju konačnu odluku i mere koje će biti preduzete protiv Pinka, ali su naveli da RRA kao regulatorno telo nema ovlašćenje da zabrani emitovanje „Farme".

- Zbog velikog broja pritužbi građana, pokrenut je postupak protiv TV Pink, a odluka će po proceduri biti donesena u roku od 15 do 25 dana - rekao je potpredsednik RRA Goran Karadžić, i dodao da ovaj savet može da izrekne opomenu, javno upozorenje ili da privremeno ili trajno oduzme dozvolu emiteru koji krši Zakon o radiodifuziji i Kodeks ponašanja emitera. 

Nova svađa: Maca polivao Miloša alkoholom!

Farma - Maca i Miloš Bojanić

U ponedeljak veče, tokom tradicionalne žurke, farmeri su se opet posvađali sa Milošem Bojanićem, isprovocirani njegovim konstantnim opaskama. Bojanić je tada provocirao Raku da je prljav.

- Ti si propali političar i imaš šugu po koži, jer se ne kupaš i ne pereš zube! - rekao je Miloš, nakon čega je Raka doneo četkicu za zube i počeo da mu je „gura pod nos".

Maca, koji je igrao sa čašom alkohola u ruci, toliko se razmahao da je Miloša celog isprskao, što je folker shvatio kao još jedan napad na njega! Maca je tada polomio sve što se našlo na stolu, a Bojanić je išao od kamere do kamere i žalio se produkciji da je fizički napadnut.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Lepi - Prebiću Novaka Djokovića (Video)
Lepi - Prebiću Novaka Djokovića (Video)
Play - Marijan zaradio tešku upalu pluća
Marijan zaradio tešku upalu pluća
Play - Seka - Za Novu Godinu 100.000 evra
Seka - Za Novu Godinu 100.000 evra
Play - Jelena ima a Ana nema dečka
Jelena ima a Ana nema dečka
Play - Farma - Smuvali se Sandra i Marko
Farma - Smuvali se Sandra i Marko
Play - Nemeš se kaje zbog seksa sa Marijanom
Nemeš se kaje zbog seksa sa Marijanom
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt