Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Dara pobegla iz studija zbog Seke
24.12.2010.
Izvor: Alo!

Dara pobegla iz studija zbog Seke
Zbrka.com

Sukob između Dare Bubamare i Seke Aleksić, koji datira još otkad se Svetlana nije pojavila kod Radojke na svadbi, dobio je novo poglavlje na snimanju emisije „Nedeljno popodne“, kada je Adžićeva napustila studio zbog toga što je njena koleginica došla u emisiju.

- Snimanje se odvijalo normalnim tokom, Dara je bila dobro raspoložena, otpevala je dve svoje pesme i predstavljala jedan od tri restorana u studiju. Odjednom se smrkla. Niko nije shvatio razlog dok nismo čuli da Lea Kiš organizatoru emisije najavljuje da treba da ide deo u kojem će Seka ući u emisiju.

Pošto je svima poznato da već dugo ne govore, nikog nije iznenadilo što joj to ne prija, ali da će zbog toga napustiti emisiju, nismo očekivali. Bubamara je kao oparena ustala sa svog mesta i u hodu promrmljala da mora hitno da napusti snimanje zbog nekih obaveza.

Pri izlasku iz studija pravila se da ne vidi svoju koleginicu, pa je okrenula glavu na drugu stranu. Naravno, snimanje je nastavljeno, a Seka je posle otpevane pesme zauzela bivše Darino mesto, tako da je sve privedeno kraju bez problema - kaže naš izvor sa lica mesta.

Kako bismo čuli šta se to Dari desilo, pa je morala da napusti snimanje emisije baš kada je Seka trebalo da uđe u studio, pozvali smo pevačicu, koja nam je poslala kratak SMS.

- Ja nisam znala da je ona bila na snimanju. Morala sam zbog sina da idem u Novi Sad - pisalo je u poruci koju nam je Dara poslala.

Iz Sekine pres službe stiglo nam je saopštenje u kojem se navodi da je Aleksićeva bila specijalna gošća kod Lee, te da Daru nije primetila.

- Seka je bila specijalan gost u prazničnoj emisiji Lee Kiš, što znači da je pred kraj emisije ušla na 10 minuta, otpevala dve pesme i poželela gledaocima Televizije „Pink“ srećnu slavu Sveti Nikola, jer se tada emitovala emisija. Ona nije videla u studiju pomenutu pevačicu niti je znala da je uopšte bila tu, pa samim tim ne zna razlog zbog kojeg je njena koleginica napustila emisiju - stoji u saopštenju Sekine pres službe.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma - Bebi Dol komirana
Farma - Bebi Dol komirana
Play - Jelena Karleuša se vraća u formu
Jelena Karleuša se vraća u formu
Play - Anabela: Razočarana sam u muškarce
Anabela: Razočarana sam u muškarce
Play - Ksenija Pajčin - Grudi su moje, platila sam ih
Ksenija Pajčin - Grudi su moje, platila sam ih
Play - Veliki brat VIP 2010 - Takmičari u karantinu
Veliki brat VIP 2010 - Takmičari u karantinu
Play - Udaje se Mina Lazarević
Udaje se Mina Lazarević
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt