Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Da li će Joksimović voditi Evroviziju ?
14.03.2008.
Izvor: Blic Online

Da li će Joksimović voditi Evroviziju ?
Zbrka.com

Angažman popularnog pevača Željka Joksimovića kao voditelja „Evrovizije“ (20-24. maj, „Arena“) dovedeno je u pitanje. Pošto je njegova pesma „Oro“ u izvođenju Jelene Tomašević, izabrana da predstavlja Srbiju na „Evroviziji“, nadležni iz referentne grupe bi njegovu ulogu voditelja mogli da ocene kao svojevrsni sukob interesa.

Početkom sledeće nedelje u Beograd dolaze šefovi delegacija svih zemalja koje će učestvovati na ovogodišnjem takmičenju „Pesma Evrovizije“ i tada će se definitivno znati da li će Željko biti partner voditeljki Jovani Janković. Za sada niko od nadležnih ne razmišlja o zameni za Joksimovića.

- Za nas je Željko voditelj i pregovaramo sa funkcionerima Evrope da tako i ostane. Što se mene tiče, mi imamo voditelja, a bilo bi neugodno da neko proceni da je to sukob interesa, jer nema načina da on kao voditelj utiče na glasanje i biranje pobednika „Evrovizije“ - kaže Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, za „Blic“.

Reditelj Darko Kamarit iz organizacionog tima objašnjava da će u ponedeljak definitivno biti potvrđeno da li će se menjati voditeljski par.

- U ponedeljak imamo sastanak sa referentnom grupom u Beogradu i tada ćemo videti da li oni imaju zamerke na to što Željkova pesma učestvuje na takmičenju i da on istovremeno bude voditelj te manifestacije. Nigde u statutu, koji smo dobro pročešljali, ne piše da je to zabranjeno, ali postoji mogućnost da će nam uputiti zamerku. Ipak se oni pitaju, i mi ćemo uvažiti njihovo mišljenje. Željko se nije povukao niti smo mi sa RTS-a odlučili da on ne bude voditelj, nego prosto čekamo šta će da kažu nadležni iz Evropske broudkasting unije - priča Kamarit i dodaje da će u utorak šefovima stranih delegacija morati da se predstavi i voditeljski par koji će voditi žrebanje za raspored nastupa zemalja u polufinalnim grupama.

Duška Vučinić-Lučić, portparol takmičenja „Pesma Evrovizije“, kaže da su za sada voditelji Željko Joksimović i Jovana Janković i da se oni pripremaju za sve što ih čeka.

- Naš stav je da je Željko Joksimović voditelj „Evrovizije“ i potrudićemo se da tako i ostane. On se priprema za vođenje žreba u utorak i za sada se sve odvija po planu. Ukoliko bude nekih promena, bićete obavešteni o tome - kaže Duška Vučinić-Lučić.

Željko: Čekam odluku „Evrovizije“

- Meni niko ništa nije javio, tako da ne znam šta se dešava. Uskoro treba da dođe referentna grupa u Beograd pa ćemo videti šta oni kažu. Ja ne znam da li je to sukob interesa, ali oni će odlučiti. Za sada, meni niko ništa nije javio - kaže Željko Joksimović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Emina Jahović plaća 15000 evra
Emina Jahović plaća 15000 evra
Play - Sergej Trifunović - Neću više da glumim loše momke
Sergej Trifunović - Neću više da glumim loše momke
Play - Kurir poslao Zvezdu Granda u zatvor
Kurir poslao Zvezdu Granda u zatvor
Play - Ivan Marinković - Goca me neće prevariti u Survajveru
Ivan Marinković - Goca me neće prevariti u Survajveru
Play - Nole peva na evrosongu
Nole peva na evrosongu
Play - Lena Majer Landrut - Odlepiću od sreće
Lena Majer Landrut - Odlepiću od sreće
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt