Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Ćeranići mole Sašu Popovića za oproštaj
09.06.2010.
Izvor: Press Online

Ćeranići mole Sašu Popovića za oproštaj
Zbrka.com

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović zamolili su svoje menadžere da urgiraju kod Saše Popovića da ih ne izbaci iz „Granda"! Telefonski poziv, na koji imaju pravo jednom nedeljno dok su na „Farmi", iskoristili su da bi direktora „Grand produkcije" preko menadžera zamolili da im ne uruči otkaz.

- Oni su iskoristili poziv da razgovaraju sa svojim menadžerima. Zamolili su ih da urgiraju kod direktora Saše Popovića da ih ne izbaci iz „Granda" jer su svesni da će, u slučaju da dobiju šut-kartu iz te produkcije, karijeru najverovatnije nastaviti u kafanama - otkriva izvor Pressa blizak produkciji.

Naši izvor kaže da se Nemanja mnogo više boji za svoj status u muzici od Milene, pa zato i pokušava da joj skrene pažnju da popravi ponašanje.

- Nemanja se nakon Mileninog odlaska na pijacu, gde ju je narod izvređao i poručio da će ih Saša izbaciti iz „Granda", uplašio za svoju egzistenciju nakon napuštanja Pinkovog seoskog imanja.

Zato je sa svojom devojkom tražio od menadžera da „srede situaciju". Direktor „Granda" je potpuno razočaran njihovim ponašanjem i nije siguran da će im dozvoliti da i dalje „lete" u „Grandovom" jatu. Konačnu odluku doneće po završetku „Farme" - kaže izvor Pressa.

Nemanjini roditelji nisu želeli da komentarišu mogući otkaz njihovog sina. Sa druge strane, Milenina majka Vesna Ćeranić kaže da će se njena ćerka snaći ako bude izbačena iz „Granda".

- Poštovaću Sašinu odluku ako odluči da Mileni nije mesto u „Grandu"! Ne razmišljam o tome šta će moja ćerka raditi ako se to desi. Ona je zarađivala i pre „Granda" - kaže Vesna za Press.

Nemanja pevao Dragani

Na poslednjoj žurki Nemanji su proradile emocije - zapevao je pesmu „Ovo je priča o nama" gledajući u bivšu devojku Draganu! Balerini su zasuzile oči i povukla se u spavaću sobu, gde je cimerki Mini otvorila dušu.

Nemanja i Dragana

- Da sam na mestu Milene i Nemanje, spakovala bih kofere čim bih videla svoje bivše na „Farmi". Trebalo je odmah da izađu čim su videli mene i Vladu - rekla je Dragana, dok je u zanosu pevušila sa Nemanjom, čiji je glas dopirao iz dnevne sobe.

Ovo su stihovi pesme koju je Nemanja pevao:Ovo je priča o nama, ovo je priča o njoj,o ženi mog života,o ljubavi nesrećnoj.Sve je samo uspomena,ja sam sada prošlost njena.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Evrovizijske lepotice
Evrovizijske lepotice
Play - Predsednički apartman za Pola Enku u Beogradu
Predsednički apartman za Pola Enku u Beogradu
Play - VB VIP 2010 - Era nastavllja da proziva
VB VIP 2010 - Era nastavllja da proziva
Play - Pobednik na Evroviziji Švedska ?
Pobednik na Evroviziji Švedska ?
Play - Srpske serije rekorderi
Srpske serije rekorderi
Play - Kežman se tukao sa saigračem
Kežman se tukao sa saigračem
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt