Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Bojanić - Marina samo hoće pare
05.09.2010.
Izvor: Alo!

Bojanić - Marina samo hoće pare
Zbrka.com

Pobednik „Farme“ smatra da iza prozivke koju je juče na njegov račun uputila Marina Perazić ne stoji strah od toga da će joj pretući muža već čist interes.

Naime, nakon što je pevačica izjavila da strahuje za bezbednost svog bivšeg muža Ivana Fecea Firčija i da se boji da ga sinovi Miloša Bojanića ne pretuku, pevač za „Alo!“ komentariše da Perazićeva na taj način hoće da uzme nešto para od honorara koji je bubnjar dobio za učešće u rijalitiju.

- Da li je ta žena normalna? Ona je čula da je Firči pre nekoliko dana uzeo pare od „Farme“ pa hoće da se dokopa neke kinte kako bi imala da se prehrani. Verujem da je kod nje u glavi opšta pometnja kako da izvuče novac! I to će verovatno preko ćerki da uradi - kaže Braćala, koji misli da Marina ima još jedan poriv zbog kojeg to radi, a to je da bi dospela u žižu interesovanja javnosti.

- Čuo sam da je skinula neke kilograme, ali to joj nije bilo dovoljno da dospe na naslovne strane, pa koristi mene, legendu Miloša Bojanića, da bi pokazala slike sa nekoliko kilograma manje - smatra Bojanić i dodaje da je na taj način Marina izgubila priliku da od njega dobije poklon, koji joj je obećao još dok je bio na farmi.

- Ona kaže da neće gaće! Kakve gaće?! Ja na gaće nisam ni mislio kada sam obećao poklon. Žena očigledno nikad nije ni čula za „Viktorija sikret“ jer bi znala da oni ne prave samo gaće. Sada je svojim ponašanjem izgubila priliku da dobije haljinu iz njihovog programa koja košta najmanje 1.000 evra, i još plus za ćerke - rekao je pobednik najgledanijeg rijaliti programa i osvrnuo se na deo izjave u kojem je Marina pomenula da je čula da se po Novom Sadu priča da će Bojanićevi sinovi da premlate Firčija.

- Jedan sin mi je u Americi, jedan u Kanadi, tako da ja ne znam o čemu ta žena priča. Ako ga budu tukli, Firčija će neko da premlati zato što je mene maltretirao, zato što je rekao da Novi sad smrdi od Bosanaca, napušavao je decu u programu, pljuvao Srbe i još dosta toga što je izazvalo gnev u narodu. Neka ne brine, ja ga dirati neću! Bojanići nisu kriminalci, nisu bili u zatvoru i časni su ljudi - zaključio je Miloš, koji se sa svojom ženom Brankom i dalje odmara u vili na Crnogorskom primorju.

Miloš: Zavidim Firčiju na tome kakvu ribu ima!

Miloš je zaprepašćen činjenicom da Marina Perazić brani čoveka koji je rekao da joj ne bi došao na sahranu.

- Šta ona njega brani kad njega baš boli uvo za nju! On pored sebe ima dobru ribu na kojoj mu i ja zavidim, tako da ga za Marinu baš briga! Ma i ta lepotica Jasmina verovatno očekuje pare od Firčija, a kad ih potroše, videćemo šta će biti - rekao je pevač.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Bojanić - Vendi se bavila prostitucijom
Bojanić - Vendi se bavila prostitucijom
Play - Sergej Trifunović - Zatezanje očnih kapaka
Sergej Trifunović - Zatezanje očnih kapaka
Play - Rade Šerbedžija vraćen sa granice
Rade Šerbedžija vraćen sa granice
Play - Krao u supermarketu sa 60.000 evra u džepu
Krao u supermarketu sa 60.000 evra u džepu
Play - Milić Vukašinović želi na Farmu
Milić Vukašinović želi na Farmu
Play - Jovana Janković - Trudna ili ne ?
Jovana Janković - Trudna ili ne ?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt