Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
Svi filmovi na jednom mestu!!!
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  filmovi
EX YU FILMOVI OPISI BESPLATNO

Filmovi

Serije

Predstave

zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Filmovi - Opisi besplatno nazad kompletan spisak  
Zbrka.com
Pogled s Ajfelovog tornja
Godina: 2005. Pogled s Ajfelovog tornja
Zemlja: Srbija
Režija: Nikola Vukčević
Uloge: Marija Vicković, Branislav Trifunović, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Sergej Trifunović, Petar Božović, Darko Rundek, Varja Ðukić, Andrija Milošević, Dubravka Vukotić, Pavle Ilić
Gledaj film
Pogled s Ajfelovog tornja

Postoje zakoni jači od propisanih. Veliki su to znali još dok su bili deca...

Marijana je lepa i bogata dvadesetpetogodišnja devojka. Kada je imala 16 godina, kratka ljubavna afera sa šefom njenog oca pretvorila se u traumu.

Marijanin otac, ginekolog, tada nije uradio ništa da zaštiti svoju kćer - a za to ćutanje i "diskreciju" dobio je od svog šefa priliku za brzo napredovanje i učestvovanje u skupim ilegalnim abortusima. Pored toga, dobio je i Marijaninu mržnju za sva vremena.

Danas, deset godina kasnije, na osnovu svega toga - Marijanina porodica je bogata, uspešna i omiljena u tzv. elitnom društvu, a njen otac je čuveni ginekolog koji saraduje s mnogim privatnim klinikama i ima specijalnu klijentelu.

Na drugoj strani, Marijana je izrasla u lepu i veoma privlačnu devojku, studira medicinu - i svom ocu se sveti na svoj neobičan način: prostituišući se isključivo s njegovim kolegama, ne bi li to ugrozilo očevu reputaciju (smatrajući da je to jedini mogući način za osvetu).

Ona je svesna da to nije pravi način za osvetu - jer se ni sama ne oseća najbolje u svemu tome, ali u nedostatku druge mogućnosti ipak ne posustaje.

Marijana upoznaje mladića Vanju, skulptora iz predgrađa, u koga će se zaljubiti i koji će joj otvoriti prostore ljubavi i poverenja, postajući specifičan razlog da ona prestane sa svojim načinom osvete.

Ipak, ta dva sveta - svet prostitucije i osvete na jednoj strani i svet Vanje i ljubavi na drugoj - neće moći da žive zajedno. Dolazi do sukoba s mogućnostima za nastanak još težih posledica.

Svojim likovima i fabulom ovaj film govori o jednom teškom vremenu u kome je sve na prodaju; istovremeno govori o ljubavi, koja je jedini put za izbavljenje iz balkanskog ludila.

 

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Zbrka.com
 
Svi najbolji filmovi na jednom mestu!!!

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt